Tu neklausk, kas atsitiko

Ji nustojo melstis. Dabar vis dažniau verkia ir rūko. Nustojo tikėti amžinaisiais dalykais, nes suprato, kad nieko amžino nėra… Ak, kada gi pagaliau mes suprasime, kad visi žemėje esame tik keleiviai, pralekiantys mechanizmai. Čia nėra nei draugų, nei priešų.

Šiandien Ji nusprendė neverkti, nusprendė nebegalvoti, o tiesiog egzistuoti, kaip ir tūkstančiai kitų žmonių. Ji tapo nematoma… Pilka didžiulės masės dalis… O kaip seniau Ji nekentė tokių, atrodė, jog galėtų nukryžiuoti visus, kurie atidavė save, kurie pardavė savo individualumą, savo mintis ir siekius. Bus laikas, Ji eis. Didelėmis nežinomo svajonių miesto gatvėmis ir skaičiuos nukritusias ašaras…
JuodasAngelas

2011-07-14 18:42:38

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): JuodasAngelas

Sukurta: 2011-07-19 17:53:27

Bla, bla, bla, dėkit juos kur norit, man nuo to neskauda, kaip noriu, taip rašau, ne Jums suprasti ką tai reiškia. Ir bet kokiu atveju aš rašau ne Jums ar eiliniam skaitytojui, rašau sau. :) Geros dienos :)

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2011-07-19 14:48:49

Prozos ir meninės vertės - nėra. Pasakykit, kuo juūsų tekstas gali būti vertingas eiliniam skaitytojui? Niekuo. Jis galbūt gali kažlkuo sudominti jūsų pažįstamus.
Perkeliu į dienoraštinį įrašą, nors šiaip rekomenduoju tokius tekstus laikyti dienoraštyje po lova.

Vartotojas (-a): JuodasAngelas

Sukurta: 2011-07-15 14:46:56

Ačiū, už ištaisytas klaidas. Na, o kai kurių žmonių neargumentuota nuomonė, man nelabai rūpi, kad ir kaip arogantiškai tai atrodytų. Juk Jūs visuomet galite neskaityti, pamatę, jog kūrinys mano. Ar kai Jūs tai vadinat. Geros dienos :)