Kūnas

Bijau. Todėl laukiu nakties. Baimė dar labiau sustiprės. Troškimo nebebus. Liks tik šešėlis to, kas galėtų būti buvę, ir daugybė iliuzijų, kurios suksis ratu kaip snaigės valsio ritmu. Svaigaus Chatšuturiano valso ritmu. Svaigaus ir žavingo. Lengvo ir . Niekas jos nepakels. Ji per sunki paeiti. Ji per sunki šauktis pagalbos. Op, obelis, kilpa. Kilpa, obelis. Tu galvojai, kad ją supranti. Tu žinojai, kad ji to nori. Bet ji visada norėjo gyventi. Ji mirusi dabar. Kodėl niekas neprisikelia, a? Kodėl, niekas negrįžta iš žemės, kodėl niekas nesupurto to naujo kauburėlio ? Nekaskit manęs giliau. Žemė nesusigūlės. Ji troško šaltų pirštų, ledinės odos. Nekentė prakaito, ypač ant pirštų. Ir jai šokti reikės su pačiom prakaituočiausiomis rankomis. Argi ne Merfis ? Nekęsti reikia drasos. Ji nebuvo bailė. Šimtą kartų tą sau kartojo.
Atmintis ir kūnas.
Ką jaučia kraujuojantis žmogus?
Melissa

2011-04-26 15:49:44

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2011-08-30 03:58:06

geriausi kuriniai beprociu ir geniju ir shlyksciausi visi tie tobulai ispuoseleti, kai visos klaideles istaisytos, kai viskas pagal kazkieno sugalvota instrukcija > turi buti taip!, nesamones, jokiu remu negali buti, o visi mokytojai ir patarejai tik stabdo mums patiems susirasti pacius save, kokie mes netobuli bebutume, siuo laiku, siam amziui, sitame puvanciame ir byranciame pasaulyje, neturiu omeny, planetos Zemes, turiu omeny zmonija ...

Vartotojas (-a): Melissa

Sukurta: 2011-05-01 19:49:49

Ačiū už pastabas. Aš dabar tiesiog bandau dėlioti, ieškoti temos. Galbūt tikrai per anksti skelbiu (tiek šį, tiek kitus).

Vartotojas (-a): lietum

Sukurta: 2011-04-29 00:06:55

Dienoraštis tau pačiai, bet ne auditorijai. Pasiklausyk Ramunės pastabų, o šiaip neradau net kažko savito, neskaityto. Dar tie pernelyg trumpi sakiniai - nesudarė įspūdžio visai. Bandyk dar kartą :)
drasos - drąsos