O Deivai, Lady Gaga moka dainuoti

Bet vis dėl to, koks nuostabus pasaulis, kai jį pamatai kitomis akimis. Kartais tau atrodo, kad viskas yra vienaip, bet pasirodo, kad viskas nėra vienaip, o viskas yra kitaip, negu tau atrodo, kad yra kitaip. Pala, ką aš čia suvėliau?... Geriau pradėsiu nuo pradžių.
  Bet vis dėl to, koks nuostabus pasaulis, kai jį pamatai kitomis akimis. Ir neslėpsiu, į viską pažvelgt kitaip man padėjo naujosios technologijos. Tiksliau Internetas. Tiksliau www.youtube.com. Niekados negalvojau, kad pasaulyje yra tiek daug užslėptų talentų ir tiek daug neužslėptų talentų. Tutub\'as pravėrė man akis ir į jas įpurškė aerozolio, kad aš apakčiau ir vėl praregėčiau. Čia tai ir vėl suvėliau, bet gražiai, tad nepradėsiu iš naujo. Neseniai įsitikinau, kad (oho!) mūsų šiuolaikinė scenos primadona, stiliaus guru, keistenybių karalienė, monstrų motina, vampyrų mergina (gal persistengiau...) Lady Gaga moka dainuoti!... Tiesą pasakius, kažkada ji buvo normali. Ji turėjo rudus plaukus, per didelę nosį, vilkėjo suknelę ir tiesiog grojo su pianinu ir dainavo. Ir dainavo gražiai. Ne rimtai, tikėkit manimi, aš turiu mažytę muzikinę ausį...t.y. klausą. Ach, šis pasaulis ritasi į bedugnę. Gal netrukus išaiškės, kad aš moku šokti...
  Užvakar, ar užužvakar aptikau šešis nuostabius žmonės, kurie yra kažkaip susiję ir kiekvienas iš jų skelbia savo dainas youtube.com. Na gerai, ne savo, bet žinomų dainų savas versijas. Vadinamuosius koverius. Ir viena mergina mane tiesiog apžavėjo. Jos vardas Jenny Suk. Ir aš ne lesbietė. Man tiesiog patinka jos balsas. Lig šiol man galvoj skamba \"there\'s only one thing to do three words for you i love you\". Gan kvaili žodžiai ir gan kvailoka daina, bet man patiko kaip ji ją atliko. Ne vien ji - su ja dar dainavo jos vaikinas. O varge, ir kodėl likimas suveda du žmones su gerais balsais, o man neduoda nieko? Jaučiuosi gan nuskriausta.
  
  Kažkaip pastebėjau, kad per dažnai vartoju žodžių junginy \"O, Dieve\". Ir mintyse, ir šnekamojoj kalboj. Nedideli pavyzdukai: \"O Dieve, neleisk man pavėluoti\", \"O Dieve, kokia nesąmonė\", \"O Dieve, kaip nuobodu\", \"O Dieve, kaip jis smirda\". Tad nusprendžiau, kad geriau vartosiu \"O, Deivai\". Juk negalima minėti Dievo vardo be reikalo. O Deivo vardą galima ir ant žemės mėtyti. Perkeltine prasme.

  Ir ar girdėjot tokią nesąmonę, kaip kažkoks australas nori pasiskelbti Lietuvos karaliumi? Jis kažką šneka, kad buvo karūnuotas Darvine, paveldėjo tą sostą iš savo tėvo, o jo vaikai paveldės iš jo. O Dieve, t.y. Deivai, jei jis Lietuvos karalius, tai aš mažų mažiausiai kunigaikštienė. Ar kunigaikštytė tiksliau. O jei šitos nesąmonės negirdėjot, pasiskaitykite tai nuostabiajame ir puikiajame interneto tinklaraštyje alfa.lt.

  P.S. Jau greitai pabaigsiu \"Smoką Belju\". Skaitau jau kokį penktą kartą. Bet vistiek gan įdomu, nors ir žinau, kad gale ta indėnė numirs, paliks jam maisto, jis išgyvens ir bus kartu su Džoja Gastel.

  Skiriu šį nuostabų ėėėė, kūrinį savo ištikimiausiam gerbėjui, kuris mane myli labiau, nei aš nusipelniau. Čia tau, mano brangusis šuneli, Lordai.

  Ačiū.
paukščio sparnai

2010-01-05 13:41:44

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Aiškiaregė

Sukurta: 2010-01-08 00:00:22

rašykit tokio pobūdžio dienoraštį ar kokį blog'ą. gal išgryninus stilių išaugs pusė bėdos eseistika. Bet kol kas čia dar ne proza. galiu padėkot, kad nesudėjot to į poezijos skiltį, ką kiti daro su panašiais tekstais sukarpę juos posmais. .

Vartotojas (-a): nordas

Sukurta: 2010-01-07 19:38:09

Pritarsiu alibabai. O PASAULIUI.... o ką jam pasakyti. PASAULIS juk išprotėjęs.

Anonimas

Sukurta: 2010-01-05 18:01:54

Turint omeny autorės amžių, čia labai gražiai ir sklandžiai parašytas tekstas. Ir kas juo norėta pasakyti, kuo puikiausiai aišku. Tai vadinama esė žanru. Tiesiog pradėjus skaityti tikimasi kažko - kažkokios intrigos, kažko, kas privestų prie kulminacijos (čia iš serijos "ką noriu pasakyti pasauliui"), tačiau skaitytojo nusivylimui tos kulminacijos (pagrindinės minties išvystymo pabaigos) taip ir nėra, nes tekstas sudėliotas iš mažų gabaliukų, fragmentų. Ir tai irgi nėra blogai.

Vartotojas (-a): Jedemen

Sukurta: 2010-01-05 17:32:31

Ir kokia šito teskto prasmė? Apie ką jis? Bet svarbiausia, ką TU NORI JUO PASAKYTI PASAULIUI? Kaip suprantu, čia nebuvo recenzija alfos.lt ar youtube. Jaučiasi, kad turi potencialo, tad išnaudok jį prasmingiau. Galima labai daug prasmingų dalykų tokiu rašymo stiliumi atskleisti.

Vartotojas (-a): CureLT

Sukurta: 2010-01-05 16:41:49

Gal geriau eikite padainuoti ar pašokti.

Pavadinimas intriguoja, o tekstas - totalus šlamštas. Minčių kratinys, negalint ar nežinant ko norima. Retai kada būna, kai kažką perskaičius sekundei pasidarau piktas. Deja, šįkart atsitiko būtent taip.

Sorry...

Vartotojas (-a): megillah

Sukurta: 2010-01-05 14:49:44

Tavo rašliavas galėčiau skaityti ir skaityti :) Beja rašai labai įtikinamai ;) taip ir toliau