Nepilnavertė

Santrauka:
Sveiki, seniai bemačiau jus visus. Labai pasiilgau. Bet man dabar labai sunkus metas, negaliu nei kurti, nei galvoti – širdis plyšta nuo skausmo, bet kapstausi. Nieko, išgyvensiu. Jus kai mano šį dienoraštėlį perskaitysite suprasite viską.
Sveiki, aš noriu prisistatyti – esu Inga, turiu fizinę negalią  Sergu nuo gimimo. Gimdymo trauma, bet esu protinga, nuoširdi. Baigiau vid. mokyklą vienais penketais aukso medaliu. Po to privačiai mokiausi anglų k. ir dabar po truputį vertėjauju namuose. Esu labai veikli mergina, labai daug sportuoju, mankštinuosi. Noriu pasveikti, išmokti vaikščioti. Vilties neprarasiu niekada, iki grabo lentos. Aš noriu pasakoti jums viena istoriją.

Gyveno viena neįgali mergina. Ji visur dalyvaudavo, visuose forumuose. Vieną kartą jai parašė jaunikaitis. Jis jai pasirodė nuoširdus, geras, protingas. Iš pradžių buvo kaip draugai, kaip brolis ir sesuo. Jis guodėsi jai nelaimingu gyvenimu, ji jam pasiguosdavo, bet laikui bėgant jausmai vis stiprėjo ir stiprėjo, kol jie pamilo vienas kitą, ypač ji pamilo jį, nes tai buvo jos pirmoji meilė. Stebuklingas jai buvo metas. Ji energija ir su polėkiu dirbo savo darbus, turėjo daug svajonių ir vilčių. Pasimatymai būdavo nuostabūs. Ji jų laukdavo kaip gryno oro. Bet vieną kartą ji gauna žinutę iš jo. Viskas aptemsta akyse, viskas sudūžta, žemė lysta iš po kojų. Jis jai rašo: „Mano mieloji, išvažiuoju labai toli pas kitą moterį kurti šeimos. Atleisk, myliu labai Tave stipriai ir gerbiu, bet tu man negali duoti pilnaverčio gyvenimo ir vaikų. Tu esi nepilnavertė.“ Ji dabar sėdi viena ir galvoja: Jis visada sakė, kad mane myli, dievina, ir jam nesvarbu buvo, kad ji neįgali, buvo gera dviese, o dabar NEPILNAVERTĖ. Ar gali neįgalus žmogus turėti šeimą? Gal ir ji svajojo apie vaikelį, o jis jai viską sudaužė. Ji pusiau gyva, kraujuojančia širdim klausia: kodėl?
žuvėdra

2007-11-14 16:37:16

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Karsanata

Sukurta: 2007-11-14 23:46:50

Uf... Labai nesmagu skaityti tokius dienorascius, o ypac tokius zodzius Tau. ;( Man tiesiog gaila.
Tik as noriu paklasuti Taves ar Tavo gyvenimas nepilnavertis? Butent - GYVENIMAS? Ar tu neturi jausmu ar negali myleti ar nekesti, tu nejauti sielos skausmo?
Atleisk, bet is Tavo dienorascio supratau, jog Tavo gyvenimas ir tu visiskai pilnaverciai. Gali jausti, myleti ir net nekesti, visa kita nera NEPELNAVERTISKUMAS. ;)
Tau ir kitiems gal atrodys baisus mano zodziai, bet as sveikinu tave su tokia patirtymi ir sveikinu pajutus pilnaverti gyvenima. ;) Tu turejai Meile, nuostabu jausma, deja dabar jauti sielvarta, bet taip atsitinka. Atsitinka su visais, visi mes kazkada kazkieno buvome iskaudinti ir buvom palikti ir dar busim, tai ir yra PILNAVERTIS gyvenimas, koks jis bebutu. ;) Tad sveikinu. ;)
As galiu tik isivaizduoti kaip tu jautiesi, bet taip pat manau, kad tai kas atsitiko tik i gera, ne tu esi nepilnaverte, o jis jauciasi nepilnavertis salia taves, matyt geriau nebuti kartu, jei vienas is abeju jauciasi nepilnaverciu, tai prie nieko gero neprivestu, o gal net atvirksciai.
Tad sveikinu, kad turejai tokios patirties nors ir karcios, tai nuostabu. ;) Taip pat linkiu, surasti zmogu kuris jaustusi pilnaverciai salia Taves ir dar karta pajusti nerti i jausmu verpeta.;)
Sekmes. ;)

Vartotojas (-a): fizrukė

Sukurta: 2007-11-14 21:25:17

Tu turi PILNAVERTĮ gyvenimą ir tai yra svarbiausia. Būk stipri ir atmink, kad gyvenimas nestovi vietoje, jei Tau reikia artimo žmogaus, Tu jį gali rasti su tokiu pat skausmu kaip ir pati. Sėkmės Tau.

Vartotojas (-a): radaa

Sukurta: 2007-11-14 18:54:55

Mano supratimu- tai jis nepilnavertis!!!! Ne isore, ne fizines negalios- nepilnavertiskumo apraiska...SIELOS NEGALIA- TIKRASIS NEPILNAVERTISKUMAS. NEATSAKINGUMAS PRIES KITA ZMOGU, JO JAUSMUS........ (atsakymas- todel).
Zmogus su fizine negalia- GALI tureti pilnavercia seima, GALI uzauginti vaikus- GALI!!!! Viskas yra imanoma, reikia tik buti kantriu, reikia noreti, TIKETI. Tuo tikiu, todel taip ir sakau. Patarciau Persobazui- buti kantriu, neprarasti tikejimo, skleisti vidine Meile ir Grozi... Siluma- traukia Siluma...

Vartotojas (-a): Karilė

Sukurta: 2007-11-14 16:49:57

Ingute, pirmiausia šeimai reikia labai labai daug fizinės sveikatos. Gimdymas, vaikų auginimas, kasdienė ruoša, vaikų paruošimas gyvenimui reikalauja labai daug fizinių galių. Patikėk ta išmintimi. Jeigu tu tų pareigų nesugebėsi atlikti, gyvenimas taps ne tik nepilnavertis, bet ir pragariškas. Tu nežinai, kaip sunku būdavo ir paprastu gripu atgulti. O viena gyvendama šiais informacinių technologijų laikais gali susikurti pakankamai pilnavertį gyvenimą. Rašau iš širdies, Tau Inga, patikėk.

Vartotojas (-a): giedrex26

Sukurta: 2007-11-14 16:48:35

...Meilė ateis tikrai, nes Tu jos verta...paprasčiausiai jis Tavęs nevertas...mano žvilgsniu ,tai jis nepilnavertis...labai gražus nuoširdus kūrinys, Žuvedrėle...