Sprogo pripučiama ponia

Santrauka:
N-18, nes labai baisi istorija ir yra netgi ištvirkavimo elementų!
Ramų ir tvarkingą Pabradės miestelį šiąnakt sukrėtė klaikus, precedento neturintis įvykis. Pirminiais duomenimis, apie 2 valandą 78 minutės nakties, miestelyje nugriaudėjo siaubingas sprogimas, pridaręs didžiulės žalos: smūgio banga išdaužė langus penkių kilometrų spinduliu, apgriovė namus ir išlaužė medžius greta sprogimo epicentro. Arčiau stovėjusiems namams netgi nuplėšė stogus. Yra sužeistų žmonių, bet laimei, aukų pavyko išvengti. 

Sprogimas nuvertė nuo bėgių tuo metu kaip tik Pabradę kirtusį Vilniaus - Turmanto traukinį. Tik laimingo atsitiktinumo dėka keleiviai atsipirko nubrozdinimais ir išgąsčiu. Pabradės tvenkinyje ir Žeimenos upėje nuo sprogimo kilo didžiulės cunamio bangos, pasiekusios net Švenčionėlius, o į priešingą pusę, Nerimi - Nemenčinę. Netikėtas cunamis padarė nemažai materialinės žalos šiems kaimyniniams miesteliams. Seisminė smūgio banga buvo užfiksuota net Vilniuje ir Minske. 

Vietinio pagarsėjusio veikėjo, pusamžio vyriškio Juzefo namo vietoje atsiradęs krateris ir aplinkui plačiai išsitaškę kraujo, išmatų, žarnų, smegenų ir gumos fragmentai sukėlė labai daug klausimų operatyviai į įvykio vietą sugužėjusiems specialiųjų tarnybų darbuotojams. Pirminės terorizmo ar meteorito versijos greit buvo atmestos. Paaiškėjo, kad čia įvyko kas kita, ko dar nėra buvę Lietuvos istorijoje. 

Kaip galima spręsti iš žodinių ir daiktinių įrodymų, dėl sprogimo veikiausiai yra kalta pripučiama madam, kurią neapsikentę vienišo vyriškio girtų priekabiavimų, Juzefui padovanojo pilietiški miestelio bendruomenės nariai. Kaip teigiama, Juzefas labai džiaugėsi puikia dovana ir nekantravo kuo greičiau ją išbandyti. Ko gero, ši naktis ir buvo jų pirmoji naktis dviese. Deja, pabaiga visai neromantiška - sprogimo išmuštas krateris, nusiaubta Pabradė, o šunys ir katės jau tampo Juzefo žarnas ir kaulus. Koks graudus mėilės istorijos fiasko! 

Kaip teigia miestelio bendruomenės nariai, gerbiamas ponas Juzefas buvo išsiskyręs ir galimai kentėjo nuo potencijos sutrikimų, todėl lankydamasis Vilniuje, atsivežė iš „tokios parduotuvės“ (kaip jis pats įvardino) daug kam nematytą daiktą - penio pompą. Nuo tada ir prasidėjo kaimynų vargai ir problemos. 

Kaip teigia kaimynai, alkoholį mėgstantis vienišas vyriškis ir seniau išgėręs imdavo neadekvačiai rujoti, bet ta ruja būdavo nepavojinga ir apsiribodavo tik pabalbatavimais liežuviu, kaip jis norėtų ir kaip jis visas „padarys“. Deja, ta nelemtoji penio pompa apvertė viską aukštyn kojomis: su ja Juzefas įgavo realių galimybių įgyvendinti savo užmačias. 

Bendruomenės narių pasakojimu, blaivas vyriškis būdavo kuklus ir mandagus, tačiau išgėręs pasikeisdavo neatpažįstamai - pavirsdavo eržilu. Jis pradėdavo kabinėtis prie visų moterų iš eilės - jam nerūpėjo nei tų moterų amžius, nei išvaizda, nei lytis. Kelis kartus prie baro geriantys vyrai sudrausmino nemandagų savo sugėrovą, kai jis pradėjo juos visaip grabalioti ir liesti jų intymias vietas, visa gerkle bliaudamas kaip nori „bobų“. Vargšas Juzefas išgėręs moterų užsinorėdavo tiek, kad jam net vyrai atrodė kaip moterys - svarbu kad šilti ir juda. 

Baisiausia, kad Juzefui nusipirkus šį prieštaringai vertinamą civilizacijos išradimą, pavojus tapo realus: jis ne kartą girtas jau buvo pradėjęs pompuoti savo organą žmonių akivaizdoje ir tuo metu dairytis į potencialias aukas. Pasiklausykime ką sako pedagogė Katažyna (kalba netaisyta): 

“Jis dažnai ateidavo užsipompavęs prie mano buto durų ir skambindavo ar baladodavosi, norėdamas parodyti, kaip dabar pas jį gerai stovi ir koks didelis. Žinokit, baisu. Užsipompuoja net iki mėlynumo ir gąsdina tokiu baisiu „kočėlu“ mane, vienišą moterį. Aš gyvenime tokių dalykų nemačiusi! Jūs įsivaizduojate, koks man šokas? Naktimis neužmigdavau po to! Ką jūs sakote, koks susijaudinimas! Aš padori moteris! Iš baimės paskui negalėdavau miegoti nuo to pamatyto vaizdo. Aš gi kultūros žmogus, pedagogė, matieką mokau, lygtis sprendžiu, o čia ateina toks... Aš jį vydavau su šlapiu skuduru, esu jam šniojusi per jo durną žilą galvą ir per jo falą. Pabėgdavo besikeikdamas, ir vis rėkdavo kaip mane vis tiek pasigaus prie mokyklos ir „brūkštels“. O kaip man jaustis? „ 

Štai ir kito pabradiškio nuomonė - suvirintojas Algirdas (kalba netaisyta): 

“Nu taip, būdavo ten prie kabako cirkų. Ateidavo, ir kuo daugiau geria, tuo labiau jam niežti. Pradžioj prie barmenių kabindavosi, oficijančių, o jeigu pergerdavo - tai jau ir vyrus pradėdavo grabaliot. Čiupinėja įsivaizduojat, ir jausmingai taip aiškina kad „brangioji, tu būsi šiąnakt mano, mes dūksim iki ryto“. Jam matyt šitas, kaip ten liaudyje sako - spermotoksikozas. Nu, kai malafeika duoda ant smegenų. Sėdėjom kažkada bare, geriam su vyrais, o anas jau man šlaunį glosto. Kai daviau atgalia ranka snukin! O tas išsitraukė savo pompą ir prie visų pradėjo pompuot... Nu mes visi greitai susimokėjom ir namo išėjom, „ot grecha po dalše“. Nežinau ką jis vienas likęs darė. Gal pas tą mokytoją vėl ėjo... O ta tai nebloga senmergė, irgi su pričiūdais. Kai tas užsipompavęs nueidavo pas ją, tai jai po to viską savaitę jo birka nuo lūpų nenueidavo. Kaip sakot? Ne, nu jūs per daug tiesiogiai supratot tą „nuo lūpų nenueidavo“. Jinai kalbėdavo po to visą savaitę vien apie jo falą, kaip anas ją gąsdino. Ir jau su tokiu smačnu pasigardžiavimu pasakodavo visiem... Nekaltutė gi atseit“. 

Štai tokie neramumai vyko iš pažiūros ramiame ir idiliškame Pabradės miestelyje. Tačiau provincijos žmonės išradingi - jie greit sugalvojo sprendimą. Pasiklausykime, ką šiuo klausimu mums papasakos Zdislavas (kalba netaisyta): 

“My kupili jemu kuklu, nu tipa, etu rezinovuju babu. Nu, on tam v Vilniuse pompu sebe kupil, v kakom to bl**dskom magazine. Ja kak raz pajechal v gorod, mne nada bylo cigarety beloruskije... Karoče, ne važno, tovar nada bylo takoj pradat. Nu i kak raz zashol ja v etot magazin, a tam kukla takaja krasivaja stajit, rezinovaja baba - nu takaja krasivaja, priam kak živaja. Ja chotel sebe kup... Karoče, ne važno. Ja padumal, čto ja lučše Juziku etu babu kupliu, a to on sa svojei pompai pastajana begajet, vsech pugajet. I menia uže chotel... Nu ne važno čto on tam chotel, ja kupil etu babu. Deneg bylo dostatočno u menia, ja kak raz saliarku iz Belarusiji... Karoče ne važno, ja kartošku prodal. Nu i kupil ja etu babu, privioz jemu, i my vse sosedy pašli k nemu, skazali - ty uže vsech zaja... Zakalibal prosta, beri etu babu i živy dolga i sčastliva. Vot nedavna, nedeliu nazad. Ne padumali čto on takoi samec i ona ot nego vzarviotsa... „ 

(Vertimas jums, gerbiamieji: 

“Mes nupirkom jam lėlę, nu tipo, tą guminę bobą. Nu, jis ten Vilniuje pompą sau nusipirko, kažkokioje paleistuviškoje parduotuvėje. Aš kaip tik važiavau į miestą, man reikėjo cigaretes baltarusiškas... Karoče, nesvarbu, prekes tokias reikėjo parduoti. Na ir kaip tik užėjau aš į tą parduotuvę, o ten lėlė tokia graži stovi, guminė boba - nu tokia graži, tiesiog kaip gyva. Aš norėjau sau ją nusi... Karoče, nesvarbu. Aš pagalvojau, kad geriau Juzikui šitą bobą nupirksiu, o tai jis su savo pompa pastoviai bėgioja, visus gąsdina. Ir mane jau norėjo... Na, nesvarbu ko jis ten norėjo, aš nupirkau šitą bobą. Pinigų turėjau užtektinai, aš kaip tik dyzelį iš Baltarusijos... Karoče nesvarbu, aš bulves pardaviau. Nu ir nupirkau aš šitą bobą, atvežiau jam, ir mes visi kaimynai nuėjome pas jį, pasakėme - tu jau visus užpi... Užknisai tiesiog, imk šitą bobą ir gyvenk ilgai ir laimingai. Va neseniai, prieš savaitę. Nepagalvojome kad jis toks patinas ir ji nuo jo susprogs... “) 

Taigi, kaip matote, tokia visai nekaltai prasidėjusi istorija pasibaigė tikra katastrofa. Jau turime pirmąsias ekspertų išvadas: sprogimas iš tiesų įvyko dėl šios guminės madam, o tiksliau - dėl Juzefo, kuris savo eilinį kartą šita „paleistuviškoje parduotuvėje“ nusipirkta penio pompa per stipriai užpompavo savo organą. Kadangi organas buvo padidėjęs ir sukietėjęs, o Juziko noras, matyt, jau tikrai labai didžiulis ir per ilgą laiką prisikaupęs - smeigta buvo su tokia jėga, kad pripučiama madam kaipmat sprogo su didžiule keliolikos kilotonų jėga, išsitaškydama ir pati, ir gabalais ištaškydama aistringąjį Juziką, ir nusiaubdama Pabradės miestelį. O ką apie tai pasakys įvykio liudininkai? Leiskime kalbėti Bronei (kalba netaisyta): 

“Ašiai miegojau naktį kap visadu savą lažiąj, i jau giliai buvau ažmigus, i tiktai kap davė baisiausias grauzmas! Ašiai šokau iš lažiąs, mislyjau kū cia gal audra, žaibas kąkis šnioją medzin. Ale kai lungų šybąs išlėkie, razpirdoliną visus stiklus, tai numaciau kū cia jau kiba karas. Vajetau, mislyju, tai negi praudų sakie kū Putinas mus razbombins? Padaboju par lungų - ė ti gi baisu, žemė su dungum maišąs. Tynai kur buvą Juziką pirkia - vsio, nieką nier. Ašiai kaip iššokau iš lažiąs su pantalonais, taip ir nulėkiau miškan, ba jeigu Putinas numetė bombų, tai amerikonai zara irgi duos atgalio, tai anys terpu savys kariaus, ė razbombinti tai liksma mes! Tai nulėkiau miškan spritniai kavotis. Lėkiau tai priama kap jauna, i nemislyjau kū aš do šite galiu. Ale susitikau paskui Svetlanų, tai ana man saką kū cia Juziką boba sprogą. Nu, kū cia daugiau pasakysi... Ašiai i mislyjau kū tokis velnią išmislas prie gerą neprives. Pamislyte - boba guminė, dulkinimui! Velniu ažsiymoją, tai staciai par velnių i nuają. Tynai jam i kelias, razvratnykui šitam. Anas i mani girtas rozų norėją gvoltavot, ale kap daviau zach*jošu galvon tai graita apsispakajyją, Kas yr zach*jošas, klausiat? Nu tarba, runkinukas. Ale nesvarbu, svarbiausias dielas kū anas gavą kū nuspelnys. Griekas yr griekas. „ 

Argi ne siaubinga pensijinio amžiaus moters patirtis? Žodžiai sunkiai gali perduoti, kaip visa tai buvo klaiku. Baisu buvo ir jaunimui - kalba vaikinas, prisistatęs Artūrka (kalba netaisyta): 

“Eina nafui kaip sprogo! Pipiec! Mes karoče su chebra sėdim ant tilto, alų geriam, visur tokia spakucha, miestas tuščias. Tiktai blyn, kizdryk toks afigienas smūgis, kad net žemė drebėjo po kojom! Eina nafui, aš tai biškį toks ačkanul suprantat, sakau Marekui ir Sierui, nu čia žinot korišai mano, kad mums jau tuoj bus kizdec. Aš galvojau kad gal čia jau Astravas lopnul, nu a mibis ten juos žino, pastatė čiut ne prie Pabradės ir a vdrug rimtai suka sprogo? Nu bet ne, nifiga. Man Marekas sakė kad filmuose matė kur apie Černobylį, tai ten ne taip sprogsta, tipo šviesa turi būt o čia tiktai kad langus razjepali visem, nu karoče dar stogus nunešė k čiortavai materi, eina nafui kaip buvo baisu. Nu bet zvizdiec, mes tai tokie iš pardžių žinot visai buvom nepaniatkėj, tai jeigu ne Astravas sprogo tai gal nukrito kokie ufonautai. Nu būna gi sako panašiai kai nukrenta ufonautai, Sieras sakė kad matė filmuose, dar toks sako atvičiaju, čia paliubomu bus ufikai su lėkšte nes filmuose visada kai krenta būna toks bum afigienas ir karoče toks garsas kad kelnes galima prišikt. Nu tai mes aišku metėm nafik tą alų ir nulėkėm žiūrėt kas čia buvo. Tai pakeliui žmones sutikom, karoče sako, Juziko boba sprogo. Mes pradžioj su pacanais tipo dar žvengėm, nu bet paskui jau nežvengėm, nu ką aš žinau, nejuokinga nes ir patys norėjom su pacanais sau tokią bobą pirkt. Nu susimest tipo aš, Marekas, Sieras, nu ir naudotumėm. Vieną naktį vienas namo, kitą naktį kitas, paskui trečias, nu tipo rotacija. Nu o ką daryt kai mergos neprasideda su mum? Bet dabar tai čiuju nepirksim, nafik reikia. Jeigu taip sprogsta, tai nu ją nafui. Naudodamasis eteriu noriu mamai linkėjimus perduot, labas mama! Ir dar noriu pasakyt kad ieškau panos! Merginos iš Pabradės, atsiliepkt, gali būt ir iš Vilniaus, ir iš Švenčionių! Mano numeris aštuoni šeši vienas penki... „ 

Taigi, matote kokia tai yra drama. šis įvykis garantuotai nuskambės ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje. o dabar, gerbiamieji, mes laikinai atsisveikiname, bet naujienos apie Pabradėje įvykusią katastrofą - sprogusią guminę madam bus garantuotai atnaujinamos ir jūs sužinosite visas karštas smulkmenas. Įvykis tiriamas, ir sensacijų čia dar tikrai bus!
Mužik Super Star

2019-09-17 09:51:14

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Komentarų nėra...