Sausio 28-oji, 2014

Silpnas. Neramus. Svajonės. neišsipildžiusios. Gal dar besipildančios? Troškus. Rūškanas. Miglotas. Sumanus. Vėjas. Šiaurė. Pietūs. Toli. Toli. Toli... Gyvenimas.

Apie ką dar rašyti, jei ne apie gyvenimą? Jis gali būti visoks, blogas ir geras, skanus ir kartus, košmariškas ir švytintis. Visuomenė – tai prostitucija. Troškimas. Troškimas dar nepažinto, ragavimas dar neragauto. Pinigai, ar jie galingesni už Dievą? Suskretusioj kertėj sėdi karūnuotas. O Viešpatie, kodėl tavo vaikai nekrykštauja bėgiodami basi?
žemiški sparnai

2014-07-17 22:05:04

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): nenumeruojant

Sukurta: 2014-07-18 11:27:14

Apie ką dar rašyti, jei ne apie gyvenimą? Jis gali būti visoks, blogas ir geras, skanus ir kartus, košmariškas ir švytintis. Visuomenė – tai prostitucija. > kada prakalbama apie visuomenę, įvyksta staigus minties šuolis. Galima būtų iš naujos eilutės pradėti. Paskutinis sakinys teksto pasirodė puikus. Patį kūrinėlį tikrai būtų galima išplėtoti.

Vartotojas (-a): kaip lietus

Sukurta: 2014-07-18 01:41:35

Hm... Nuotraukoje tokia trapi mergina, o mintys visai netrapios :) Man irgi patiko tos priešpriešos ir labai vykusi pabaiga. Paskutinis sakinys akcentuoja viską. Kaip ir Pakeleiviui – įstrigo visuomenės palyginimas, gerai čia... :)

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2014-07-17 22:23:25

Geras rinkinukas.
Apie ką dar rašyti, jei ne apie gyvenimą? – būtent. Visuomenė – tai prostitucija. > kategoriška, tačiau bendrąja prasme taip.  
Dar apie mažojo brūkšnelio reikalus. Manyčiau, kad reikia vietoj blogas- geras, skanus- kartus, košmariškas- švytintis rašyti su jungtuku: blogas ir geras, skanus ir kartus ir t. t.