Knygos skundas

Santrauka:
Buvau aš medis...
Buvau aš medis.Šlamėjau  didžiulėj girioj.Mane linksmino paukščių garsai,o aš teikiau pavėsį (atgaivą)karštomis vasaros dienomis žmonėms ir gyvūnams.
    Bet ...kartą atėjo  į girią medkirčiai,nukirto mane ir išvežė į kažkokią keistą vietą,kur dūzgė daugybė mašinų.Tai buvo medienos perdirbimo  gamykla.Čia  pavirtau popieriumi.Tada papuoliau į tamsią dėžę ,su kuria buvau nugabentas į parduotuvę.Žmonės nupirko,prirašė istorijų,tapau rankraščiais,patekau į spaustuvę,kur pavirtau   KNYGA.
     Ilgai tarnavau,buvau skaitoma ir mėgiama knyga,kol nuo rankų apsitryniau ir tapau nebegraži,nebereikalinga.Žmonės mane iškeitė į keistus aparatus,vadinamus kompiuteriais.O aš štai  dabar guliu lentynoje apiplyšusi,apdulkėjusi ir visų pamiršta. Ir kas žino,ar būsiu prikelta naujam gyvenimui,ar sudūlėsiu nuo gulėjimo lentynoje,arba (net baisu pagalvoti) žūsiu ugnyje.?
   Ach!
Virgutė

2013-08-11 09:11:38

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): herbera

Sukurta: 2013-08-17 17:19:22

geras,bet nekonkursinis..

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2013-08-11 23:40:16

Čia, kiek supratau, užuomina į kelią? Kelyje būna tokių neįtikėtinų dalykų, tai kodėl ta knyga slepia? Matau bendrą vaizdą, geriausiu atveju − pažintinį rašinėlį. Man viskas įtikėtina, bet reikėtų klausti dar ir vaikų.
Pabaigos „ach“ kažkodėl nuskamba ne kaip graudus atodūsis, o kaip išpopintos karalaitės cyptelėjimas. Be to, skundais, dūsavimais meilės nepelnysi, o kompiuterių neišvarysi. Nereikėtų ir apibendrinimų (kad iškeitė).
O skyryba (rinkimas kompiuteriu) – nepaprasta tikrai.

Vartotojas (-a): Žalvarnė

Sukurta: 2013-08-11 21:20:22

Šiaip paskaityt neblogas, bet norėtųsi įdomesnio pasakojimo...