-?-

Sveiki ir sveikos.
Po dviejų metų blokavimo mano bjaurios asmenybės kuri dvejinosi, o gal net dauginosi kaip virusas mano bibliotekos skaitytojų - ,,rašytojų‘‘ dėka svetainė apmirė, o gal aš numiriau letarginiame miege.
Tačiau jokio didelio intereso ir nejutau , kalinys gali tik prieiti prie spygliuotos užtvaros, gali rinktis ir ropštis per ją, tokią galimybę žinoma turėjau, tačiau būtų pažeistas viešas interesas, jei baudėjų batalionas suseks gresia giljotina, nuriedėtų mano galvelė be galimybės klonuotis kaip avelei  Doli.
Tačiau net ir paleista iš spygliuotos vielos užtvaros neturiu noro nei laiko rašyti, mano asmenybė kaip gyveno taip ir gyvena  www.rasyk.lt , o čia atklystu, kad šiek tiek jūsų komentarus praskaidrinčiau nors muzikėle ar kokiu filmuku, tikiuosi, kad tai nelaužo gerbiamų moderatorių sukurtų taisyklių saugančių šios svetainės veidą, manyčiau  neįžeidžia rašančių kai mano komentaruose randate ,,vaizdinę‘‘medžiagą :)
Ko jums palinkėti visiems čia esantiems? Nestovėti vietoje, nes stovintis vanduo genda. Vertinti save ir kitus kaip unikumus šiame laike, šioje vietoje ir žinoti, kad mes visi esame skirtingi , net ir klonuota avelė Dolis :)
Gražaus rudens, greitai išskris gandrai ir vėl eisime per rudenį, žiemą iki atgimtumėme iš naujo, naujai.
Pagarbiai Regina, šiokia tokia menininkė, šiokia tokia poeta :)

http://www.youtube.com/watch?v=6C8srmWXlys&feature=related
Sutemų Sesuo

2012-08-18 17:09:27

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Moderatorius (-ė): Goda

Sukurta: 2012-08-19 13:46:25

Gelbėti svetainės nuo sąstingio nereikia:), nes jo nėra, kaip plaukė kūrinių srautas, taip ir plaukia. Nieko prieš nuorodas šalia kūrinių į muziką ar meno kūrinį, jei subtiliai pritaikyta, kaip ir komentaruose kartais. Bet, jei komentaruose vien dainos, o jos dar klonuosis... — netoli pageidavimų koncerto :) Kas svarbiau...
Man daug įdomiau sulaukti Jūsų kūrybos, ir taip pat Jūsų tapytų paveikslų.
Ačiū už gražius linkėjimus.

Vartotojas (-a): spika

Sukurta: 2012-08-18 23:20:32

Malonu, kad su mumis, kad išsakote savo nuomonę ir kad kuriate, skaitysiu Jus Rašyke

Vartotojas (-a): giedrex26

Sukurta: 2012-08-18 18:43:41

...prisijungiu prie rimipimi komentaro...gaivink mus skaidria versme, Reginute...