Kartu

Santrauka:
...nes myliu...
Atrodo, kad tu tobulas, Tu tik man. Su tavimi noriu dalintis viskuo. Noriu, kad mane matytum visokią: piktą ir linksmą, liūdną ir laimingą. Noriu, kad glostytum man plaukus, nesvarbu – tiesintus ar banguotus. Noriu, kad stebėtum, kaip aš lakuoju nagus, kaip matuojuosi džinsus ar dekoruoju mėgiamus sportbačius. Noriu, kad žvaigždutes pieštume kartu. Noriu, kad būtum pirmas perskaitęs naują mano eilėraštį, noriu, kad pirmas pasakytum savo nuomonę apie naują mano piešinį. Noriu, kad taisytum mano klaidas ir neleistum jų kartoti.
Noriu lietaus lašelius ant stiklo skaičiuoti kartu. Noriu žvaigždes bei krintančias snaiges stebėti kartu. Noriu sniego senį statyti kartu. Noriu margaspalvių lapų mūšį žaisti kartu. Noriu rugiagėles skinti kartu. Net maivytis prieš veidrodį noriu kartu su tavimi.
Noriu rytinę kavą gaminti kartu. Noriu gerti tavo juodą arbatą su citrina, noriu, kad tu norėtum gerti mano mėtų arbatą.
Noriu, kad mano „keisti dalykai“ taptų  mūsų „keistais dalykais“.
medutis

2011-07-14 17:40:28

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2011-07-14 21:56:13

Parašyčiau taip, NORIU:.........., mes visi norime lygiai to pačio, kad mus mylėtų, ne vien per daiktiškus ar apčiuopiamus, bet ir jausminius, NORIME :)