Keistas laiškas Kalėdų Seneliui

Santrauka:
Pavasarį Kalėdų Seneliui laiškų nerašo niekas. Tik aš.
Mielas Kalėdų Seneli,
Aš žinau, kad dabar ne metas rašyti tokius laiškus. Juk dabar pavasaris ir Kalėdos niekam nerūpi. Na, nebent tau. Bet aš turiu vieną labai didelį prašymą. Bet ne dovanos. Tai yra dovanos. Bet tokios dovanos, kurios tu man geriau nedovanok. Tad, mielas Kalėdų Seneli, nedovanok man naujo telefono. Telefonai yra blogis. Štai žiūrėk - per praėjusias Kalėdas gavau telefoną. Ir kas iš to? Aš dabar nebegaliu gyventi be jo. Tebūnie prakeikti "Nokia" ir visi "Xpressmusic". Tai va, mielas Seneli, aš tau dabar papasakosiu apie savo prakeiktą telefoną.
Jis turi belaidį WLAN. O tai yra laaabai blogai. Nes aš galiu su savo telefoniuku prisijungti prie namų interneto. Ir ne iš savo sąskaitos. Ir ne tik namų. Pavyzdžiui, sėdėdama nuostabiojoje "Charlie Pizza", kuri yra "Akropolyje", pastebėjau, kad "Akropolis" turi nemokamą internetą. Ir jam nereikia įvesti jokių raktų, kad jis tau būtų prieinamas. Tai va. Ir dabar, jei randu neužrakintą internetą, visada galiu patikrinti naujausiais žinias. Ir net savo "žaliąžolę". O tai iš tikrųjų labai vargina akis. Juk spoksoti į tokį mažytį ekranėlį nėra gerai. Tebūnie prakeiktas mano telefonas.
Jis yra liečiamas. "Tipo" "touchscreenas". Galiu net pasakyti modelį - 5530xm. Jei ką, tai Nokia. Ir dabar aš turiu "tipo" gerą telefoną su touchscreenu. Ir jį labai linksma liesti. Nes juk tau tereikia paliesti jį, o ne paspausti kokį kvailą mygtuką. Tad liečiami ekranai yra kieti. O tai mane užknisa, nes tai dar viena priežastis, kodėl aš turėčiau mylėti savo telefoną. Tebūnie jis prakeiktas.
Jis turi per daug nerealių programų. Na, iš tikrųjų, tai iš pradžių turėjo du žaidimus ir dar ten kažkokias nesąmones, kuriomis nesinaudoju. Tad žaidžiau "Bounce", kol galiausiai jį perėjau. O po to žaidžiau "RT GR". Racing Thunder Global Race. O tas žaidimas yra iš viso kietas - tu sukioji savo telefoną ir tada sukiojasi tavo mašina. Na, bet po to man tas žaidimas nusibodo. Tad iš "OviStore" parsisiunčiau kitokių programų. Pvz.: "SmellScanner". Vien pavadinimas nerealus. O paskirtis tokia - apgauti draugus, kad tavo telefone yra įmontuotas "Smarvės Detektorius". Ar kažkas tokio. Na, pabandyk įsivaizduoti - tu nukreipi į savo draugą tą "Scannerį" ir jis nieko nerodo. Nukreipi į kokį "daunišką" klasioką ir "SmellScanner" parodo, kad jo smarvė - 85% ir kad jam reikia praustis. O visa esmė yra ta, kad, kai tavo telefonas suvibruoja taip, kad tik tu, laikydamas rankoje, tai pajustum, va tada reikia jį nukreipti į tą žmogų, kuris tavo manymu "smirdi". Na, ir "Scanner" parodo, kad jis smirda. Labai juokinga, ar ne? Ir dar viena programa - "Sticky Notes". Na, žinai, tokius spalvotus, lipnius lapelius, kuriuos gali užklijuoti ant lentos ir jie tau būna kaip priminimas? Tai va, aš tokią lentą turiu telefoną. Ir virtualią. Ten dažniausiai būna užrašyti visi mano priminimai. Pvz.: "437 Solfedis mintinai", "Istorijos dievai ir didvyriai", "Fizikos kryžiažodis", "Užmokestis už muzikos mokyklą" ir panašiai. Galiu net parašyti visus lapelius, kurie dabar yra užklijuoti : "Follow me if everything is alright", "13:30 prie Cinamono", "Grojam su pianinu" (aplink šį pilną šauktukų), "Four seasons in one day", "Nepamiršt akinių". Jei ne "Sticky Notes", tai tikriausiai užmirščiau savo vardą. Ai, ir dar - į savo telefono žodyną parsisiunčiau lietuvių kalbą. Tai dabar per anglų kalbos kontrolinius, galėsiu po suolu laikyti telefoną. Ne, ne, juokauju. Anglų kalbos kontroliniai lengvi.
Jis turi daug atminties. Na, iš tikrųjų, tai 8GB, gal ir nėra laaabai daug, bet man pakanka. Ir dabar niekaip negaliu sustoti mesti į jį visokių paveiksliukų. Vos ne kiekvieną diena vis einu į kokį "Deviantart", kad surasčiau kokių linksmų paveiksliukų. Galiu duoti pavyzdžių, paveiksliukų, kurie dabar yra mano telefone: nupieštas spindintis ė...šūdas...ir parašyta "A sparkling piece of shit is still just a piece of shit". Ir dar - ežys Sonic su savo draugais. Arba Gokas iš DB. Ir dar vienas - na, žinai Twilightą, ane? Tai va - toks paveiksliukas su "New Moon", kuriame pavaizduota Bela, Edvardas ir Džeikobas, ir apačioje parašyta "The story of a young girl choosing between either Beastiality or Necrophillia". Ach, taip ir kaip galėjau pamiršti šį - Lady Gaga apsikabinusi Paris Hilton kūną su Justino Bieberio galva. Še tau, Bieberi. Tai va. Tebūnie prakeiktas mano telefonas su savo Memory Card'u.
Na, man atrodo, kad išvardinau visas priežastis (nors iš tikrųjų jų yra dar šimtai) kodėl aš nemėgstu savo telefono. Nors tikriausiai tai turėtų būti kaip tik geri dalykai. Bet viena problema - dabar aš be savo telefoniuko negaliu gyventi. Aš jį taip myliu. Ir taip nekenčiu už tai, kad jis iš manęs atima tiek daug laiko. Čia žinot, kaip su tuo Žiedu iš "Žiedų Valdovo" - tu jo nekenti, bet išmesti negali, nes jį per daug myli. Gal man reikės keliauti į Mordorą, kad įmesčiau savo telefoną į tą ugnikalnį.
Tad, mielas Kalėdų Seneli, iš anksto prašau - nedovanok man naujo telefono. Juk Afrikoje musės neturi ko valgyti, o aš čia puikuojuosi nauja "Nokia". Eik geriau, Seneli, atnešt etiopams vandens.

Ačiū.
paukščio sparnai

2010-03-06 12:17:00

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2010-03-06 19:36:20

:), smagiai!

Vartotojas (-a): kunigaikštis

Sukurta: 2010-03-06 13:25:54

Geras. Tikrai taip manai???
Ne kiekvienas tai pajėgtų prisipažint viešai. Artėja pavasaris. Gera gamtoje, o ji nemėgsta ,,technikos,,. Geriau lėkim grožėtis ja ir kvėpuoti nuostabiu jos kvapu. ;)

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2010-03-06 13:01:56

kaip linksmai ;) tipinio paauglio kalba su daugybe anglizmų ar šiaip nelabai suvokiamų žodžių :D o pabaigoje frazė apie Žiedų valdovą išvis puiki.
Šaunu :)