Jonuko laiškas sesei Valentino proga

Santrauka:
be žodžių
Šitas elektroninis laiškas netyčia užklydo į mano pašto dėžutę. Jau maniau, kad tai reklama, ir norėjau pasiųsti jį į šiukšliadėžę. Tačiau smalsumas nugalėjo virusų baimę ir....


„Labas sese
Cia rasau tau as Jonukas. Zinau kad tu kažkur ten Londone bet kur tas ( pyyyyp) Londonas tai nelabai zinau tik girdejau kad anglijoj.O anglija turbūt Afrikoj nes visi ten juodai uždirba. Tu sese nepyk kad  rasau be lietuvisku raidziu nes taip ipratau esemesus rasyt tai kitaip neiseina. Taigi sveikinu tave su ta valentinke. Kartu pranesu gera naujiena kad manes niekas antrais metais nebepalieka dabar mokausi palengvintai ir gal kada nors net mokykla pabaigsiu. Mokytoja sake kad tada butu svente daug didesne uz  Valentino diena.Tik va as pats nebezinau kurioj esu klasej, o mokytoja sako kad jokio skirtumo kur as esu. Gaila butu man ta mokykla pabaigti nes cia taip skaniai valgyti duoda. Nes tevai kaip pradejo  Valentino diena svesti tai nuo kaledu ju taip namuose ir ner. Ale man gerai pats sau ponas niekas nesimusa negeria. Mokykloj pavalgau ir uztenka arba dar i kaimynu sandeliuka kartais ilendu jie daug visko turi gali ir pasidalinti. Is dėkingumo šiandien ryte ant ju duru didele raudona sirdi ispiesiau labai grazi isejo per visas duris. Ta  va sese nuklydau biski nuo temos bet nieko tokio as daznai nuklystu. Su ta valentino diena man nelabai aisku. Nes nezinau ar mane kas nors myli. Gal musu mokytoja. Ji kai pasiziuri i mane tai graudziai dusauja ir jos papai tada taip graziai kruta kilnojasi. Karta as jai tai pasakiau, o ji tik  paraudo visa ( gal is meiles) ir atsake jei tu butum normalus as tau kad duociau. Kazin ka ji ten jau man duotu? Tikrai per ausi tai ne nes ir as zinau kad yra tos vaiku teises tik va kur jas rasti neaisku man. O ar as sese normalus ar ne tai ir pats nezinau praeitais metais ziurejau i veidrodi tai lyg ir viskas o.k.Bet musu veidrodi tevas  jau seniai sudauze kai motina pasake kad jis pasiziuretu i ka panasus. Tas kitas  veidrodis i kuri as ziurejau buvo kažkokiam juoko kambary kai mokytoja mum visus i ekskursija i vilniu nuveze. Oj gera buvo ta kelione visada prisiminsiu kaip akropoly pasiklydau kaip manes net su policija ieškojo. Toks mat buvau reikalingas. Mokytoja apsidziauge kai mane atrado net pabuciavo. Kad taip  kasdien. Taip gerai kai kas nors myli...
Nu sese as jau baigsiu nes dar Marytei esemesa parasyt turiu nes ji gera nesimusa nesikeikia ir neruko jei bus ir toliau tokia tai gal kada nors ja vesiu ji dideliems bernams gal ir duoda bet tai koks skirtumas dabar gi visos taip daro.
Tik va nezinau koks tavo tas emuilo adresas bet uzrasysiu tavo varda ir gal internetas pats atrinks kas ir kur. Nes mokytoja sake kad tu jau zinoma palydove o ne manekene tai tikrai tas laiskas tau nueis.
Geros tau valentinkes tuo ir baigiu nes  kiti vaikai jau nuo kompo veja mokytoja isejo kavos gerti tai jie nori sekso pasiziureti negi gaila.
Tavo brolis Jonas.“

Perskaičiau ir nusprendžiau – tai virusas. Tik visos Lietuvos. Nežinau,  kaip jį sunaikinti....
klajūnė

2010-02-14 12:34:09

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Gaiva

Sukurta: 2010-03-14 07:38:17

Skaitau ir galvoju-geriau jau tai būtų virusas.Deja ,kiek tokių jonukų...
Taikliai ,gaila man jų.

Vartotojas (-a): mažius

Sukurta: 2010-02-16 19:27:27

man jis niūrus kaipr ir ši užsitęsusi žiema.

Vartotojas (-a): eglute7

Sukurta: 2010-02-15 16:41:45

Juokas pro ašaras, bet... Kokia ateitis Lietuvos laukia?

Vartotojas (-a): Karilė

Sukurta: 2010-02-14 13:16:58

Labai tinkamai parinktas groteskas.
Juokas neima :(

Vartotojas (-a): herbera

Sukurta: 2010-02-14 13:10:01

Įdomus Jonuko laiškas sesei į Londoną tuo,kad netaisytas

Anonimas

Sukurta: 2010-02-14 12:45:58

...oi, patiko :D