Tele tele televizija

Norit užduosiu Jums klausimą? Jei norit, tai skaitykit toliau, jei ne - tai eikit skaityti kitų kūrinių, kurie turi prasmę. Taigi, mano klausimas yra toks - ką veikia šiuolaikiniai žmonės grįžę iš darbo, mokyklos, paskaitų ir t.t? Be to, aš šneku apie normalius žmonės, o ne apie Jus, gerbiamieji Kūrėjai. Taigi... ką gi jie veikia? Jei atsakėte \"Žiūri televiziją\" - tai aš pilnai sutinku su Jūsų nuomone. Jei atsakėte \"Nusiauna batus\" - tai aš irgi pilnai sutinku su Jūsų nuomone. Bet dabar aš šnekėsiu arba tiksliau parašysiu, ne apie batus, o apie televiziją. Ir apie tai, ką aš žiūriu per televiziją. Arba kokia mano nuomonė apie televiziją. Tad jeigu Jums jau nuobodu, jokių problemų, eikite skaityti kitų kūrinių, kurie turi prasmę arba eikite žiūrėti į televizorių.
  Taigi... nusprendžiau Jums papasakoti apie savo televizijos savaitę. Ė, gerai skamba...televizijos savaitė...Wow.
  Pirmadienį manęs laukia nuostabusis, puikusis, juokingasis, intriguojantis ir dar toks ir kitoks serialas. Jau atspėjote koks? Ogi \"Nusivylusios namų šeimininkės\". Ar kada nors matėte ką nors įdomesnio? Neabejoju, kad taip, bet šis serialas kietas. Ir nesišaipykite, kad aš žiūriu tokias nesąmones, daug mano bendraklasių (che, che, nepavartojau žodžio \"klasiokės\") žiūri šį serialą. Juk jis įdomus. Ar Jūs kada nors galėjote atspėti, kad Orsonas pradės vogti? Aš ne. Tame ir yra visa esmė. Be to, man patinka Eva Longoria Parker. Tiksliau, jos personažas. Gabrielė Solis. Man ji pati juokingiausia. Be to, ji graži. Bent jau man. Mano broliui gražiausiai Edė (man atrodo jis juokauja, nes ji kažkokia...nelabai...). Tad niekaip negaliu sulaukti naujos serijos, kurioj galbūt pagaliau Deivas nušaus Maiko merginą Ketriną. Arba Edė jam sutrukdys. Arba ne. Ai, jo, praeitoj serijoj Edė padarė avariją ir ją nukrėtė elektra. Po to pasirodė užrašas \"To be continued\". Velnias, kaip nemėgstu tokių užrašų, dėl kurių turi kankintis visą savaite. Taigi, jei Jums bent kiek patinka \"Nusivylusios namų šeimininkės\" būtinai nepraleiskite naujos serijos pirmadienį 22.00. Nes aš dar nepraleidau nė vienos. Išskyrus pačią pirmą šio sezono. Nes tik nuo jo ir pradėjau žiūrėti šį nuostabųjį serialą.
  Antradienį manęs nelaukia niekas. Iš tikrųjų tada net nelabai turiu laiko žiūrėti televizorių. Tad antradienį ilsinu savo trumparegiškas akeles, nors retkarčiais ir pasižiūriu kokią nesąmoningą TV3 laidą. Bet retai.
  Trečiadienį aš retkarčiais pasižiūriu visų taip išgirtąją humoro laidą \"Dar pažiūrėsime\". Kiti mano bendraklasiai (je, vėl neparašiau klasiokai) yra tiesiog pamišę dėl tos laidos. Jie nepraleidžia nė vieno karto. O aš visą laiką užmirštu. Štai, kad ir vakar - visiškai išgaravo iš galvos, kad tokia iš viso rodė. Bet iš tikrųjų, jei ta laida man labai patiktų, aš ją žiūrėčiau. Tik viena problema - man ji nėra tokia juokinga. Taip, galbūt ji sukelia šypseną, bet, kad aš ten juokčiausi... ne, ne karto to nebuvo. Tiesą pasakius esu dėl to susirūpinusi. Nes neseniai vienam žurnale skaičiau, kad jei jau Jums ši laida nejuokinga, tai kažkas blogai su Jūsų humoro jausmu. O, Deivai. Visada galvojau, kad aš turiu humoro jausmą, bet pasirodo...
  Tad trečiadienį aš pamirštu pažiūrėti \"Dar pažiūrėsim\", bet niekados nepamirštu 22.00 valandos. Tai man dar likę iš \"Daktaro Hauso\" laikų, kai vėl visos mano klasiokės (velnias, turėjo būti bendraklasės) žiūrėdavo \"Hausą\". Bet dabar jo neberodo. Tad ką gi - žiūriu \"Melo teoriją\". Pirmą seriją tai buvo nesąmonė palyginus su \"Hausu\". Antra serija - neblogai. Trečia serija - visai patiko. Ketvirta...pala, kiek jau serijų parodė? Na, nesvarbu. Svarbu, kad man visai įdomu. Be to, daktaras Lightmanas man primena Hausą. Apskritai tie ieškojimai kaip išspręsti kiekvienos serijos atvejį, labai primena \"Hausą\". Be to, iš tokių serialų aš daug sužinau. Pvz. iš \"Hauso\" sužinojau kas yra biopsija. O jei taip ir toliau žiūrėsiu \"Melo teoriją\", tai greit galėsiu atskirti kada man meluoja. Bet nors ir įdomus tas serialas, yra vienas dalykas, kuris man nepatinka. Tai lietuviškas vertimas. Lie to Me - turėtų būti \"Meluok man\", \"Pameluok man\" ar bent kažkas panašaus. O dabar...\"Melo teorija\". Nors pagalvojus, skamba geriau negu \"Meluok man\".
  Ketvirtadienį aš vėl nežiūriu nieko.
  Penktadienį aš dažniausiai žiūriu kokį nors filmą. Nesvarbu ar jis bukas, ar labai geras. Štai, visai neseniai žiūrėjau \"Bitės filmą\", nors ir buvau jį mačiusi kino teatre. Bet animaciniai filmai yra kietas dalykas. Apskritai, vaikiški filmai yra kieti. Nors ir galiu atspėti tolesnį veiksmą. Bet jie žymiai geresni už siaubo filmus. O, Deivai, kaip aš jų bijau. Man net baisus \"Skambučio\" vadinamasis \"trailer\'is\", tad ką galvoti apie patį filmą. Jei rodo siaubo filmo reklamą, aš dažniausiai perjungiu kanalą. Juk kam švaistyti laiką klyksmui ir baimei, kai vietoj to gali saldžiai pamiegoti, arba dar geriau - pažiūrėti komediją, kurios man žymiai labiau patinka negu siaubo filmai. Juk per komedijas gali juoktis. Apskritai aš mėgstu juoktis. Juokas yra gerai, ar ne?
  Penktadienį dar pasižiūriu tokią užsienio komišką serialą. Ir žiūriu ne vien dėl to, kad jis juokingas, bet ir dėl to, kad jis anglų kalba. Cha cha, gal dėl to man ir išeina iš anglų 10.
  Šeštadienį aš anksčiau \"ant bajerio\" žiūrėdavau \"Šok su manimi\". Dabar pasižiūriu \"Chorų karus\". Tik praeitą šeštadienį praleidau Klaipėdos chorą (taip, taip, aš iš Klaipėdos, Jūs puikiai atspėjote). Bet Klaipėdos choras geras. Ir nevarykit čia Jūs, vilniečiai, ar kauniečiai, ar šiauliečiai ar dar kas ten... Klaipėda valdo.
  Taip pat šeštadienį retkarčiais žiūriu tuos TV3 filmus, kuriuos rodo po tų \"Chorų karų\" arba po \"Šok su manimi\". Iš tikrųjų dabar visai norėčiau pažiūrėti \"Krikštatėvį\". Bet negaliu, nes mano brolis ir mama dažniausiai žiūri. Dėl brolio tai dar nieko, kaip nors, bet aš jaučiu kažkokį keistą jausmą, jei mano mama yra vienam kambaryje, o aš žiūriu per televiziją kažką tokio...ėė... N-14. Nors aš niekados nežiūriu kokių suaugusiems skirtų vaizdų. Bet jei, kad ir komedijoj, pasigirsta koks pokštas apie antrą galą ir jei mano mama tai girdi, aš pasijuntu labai nejaukiai, ir man norisi perjungti kanalą. O dabar dauguma pokštų yra apie antrą galą, nesvarbu ką tu žiūrėsi. O varge, ką aš čia prišnekėjau, negi aš tikrai tokia senamadiška? Bet jei grįžtant prie \"Krikštatėvio\" tai jau esu skaičiusi tą knygą. Iš tikrųjų tai mama to nežino. Juk ji gan skirta suaugusiems. Bet ė, mano tėvų knygų lentynoj (gal tiksliau spintoj) yra tikrai įdomių knygų.
  Sekmadienį aš irgi kartais pasižiūriu kokį filmą. Arba anksčiau žiūrėdavau \"Lietuvos talentus\". Nors ta laida ir atrodė gan kvailai su \"Amerikos talentais\" ar britų talentų projektu. Bet man gan patiko. Nors pusfinaliai ir finalas tai nelabai. Kiečiausiai yra atrankos, kai susirenka kažkokie kvailiai ir iš jų galima pasijuokti. Nors taip daryti ir negražu. Ai, taip, dar norėjau pasakyti, kad man nelabai patiko talentų laimėtojas Mikas. Paulius turėjo didesnį talentą. Bet Mikas labiau patiko vaikams, jaunuoliams ir publikai. Ir gal dar Samui.
  Be to, ar pastebėjote kokia nesąmonė tas \"2 minutės šlovės\". Tai atrodo kaip tikrų talentų konkursų parodija. Net negalėjau išžiūrėti iki galo. Fui. Nemėgstu LNK.
  Tad mano televizijos savaitė kaip ir baigta. Tik man įdomu ką gi Jūs žiūrite per televiziją? Tad jei komentuosite šį kūrinį, būtų malonu sulaukti jūsų televizijos savaitės. Cha cha.
  Žinokite, kad įmanoma gyventi be televizijos ir interneto. Aš išbandžiau tai savo kailiu. Kai man buvo maždaug 12, aš metus nežaidžiau su kompiuterio, o televizorių žiūrėjau tik valandą. \"Tipo\" saugojau akis. Bet po to nustojau. Juk kaip kitaip būčiau skelbus savo kūrinius \"Žalioje žolėje\"? Be to, jaučiausi gan atsilikus nuo pasaulio.
  

  Ačiū.
paukščio sparnai

2010-01-28 13:46:10

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Irisiukė

Sukurta: 2010-01-31 19:33:11

Jaik.. Toks jausmas, kad kažkas būtų iškratęs mano galvos turinį tavo kūriniuose. Įdomiai rašai, spėju gyvenime irgi esi čiauškalė. Žodžiu, aš tavo fanė. : D D