Du nuostabūs pomėgiai, kuriuos aš atradau besedėdama ir betrūnydama prie kompiuterio ekrano

Besėdėdama namie ir reguliariai trūnydama prie kompiuterio, prie televizoriaus ar prie knygos, (nuo kada \"Parduotuvių maniakė užsienyje\" yra tokia lavinanti knyga, kad ją reiktų skaityt antrą kart per savaitę?) sugebėjau atrasti du naujus neįtikėtinus pomėgius. Ir štai pirmasis- skaityti \"Supermamų\" forumą. Ten kaip antroji \"Wikipedia\", tik viskas įdomiau. Tam forume galima surasti tiek daug nesąmonių arba labai didelių sąmonių, kad net baisu darosi. Nuo šimtų puslapių diskutuojant apie tai, ar reikia mušt vaikus, iki anekdotų! Aš beskaitydama tas nesąmones tiesiog sužinau tiek daug dalykų, kad tampu visa galva, ar net dviem, pranašesnė už savo bendraamžius. Be to, kartais tas forumas įrodo, kad aš vaikystėje, kai kuriais atžvilgiais buvau visai normali! O Dieve, niekados negalvojau, kad aš tokia būsiu... Be to, šiandien radau tiesiog nuostabią temą - \"Ar reikia sakyti dukrai pastabų dėl jos figūros?\". Perskaičiau netgi tris atsakymus, o po to ėjau nardyti po kitas forumo gelmes. O ten taip gilu... Pavyzdžiui, \"Gražūs žmonės\", \"Alias\", \"Ar jūsų antra pusė jums rodo pakankamai dėmesio?\" ir t.t. Tai apie savo pirmąjį pomėgį baigsiu, o toliau pašnekėsiu apie antrą.
      Taigi antrasis mano apgailėtinas pomėgis yra skaityti nuostabųjį interneto laikraštį, ar kaip jį čia pavadinti, alfa.lt. Dažniausiai man nebūna įdomu tie visi Sekmokai, Kubiliai ir t.t. Skaitau daugiausiai \"Gyvenimas\" ir \"Laisvalaikis\", tas skiltis, kurios neturi jokios išliekamosios vertės ir yra pačios banaliausios. Pvz. šiandien pasirodė nuostabus straipsnis apie tai, kaip kai kurios žvaigždės atrodys po 10 metų. Aš taip niekados gyvenime nemokėčiau dirbti su photoshop\'u. Arba dar, senas, bet geras straipsnis apie kvailiausius britų atsakymus į egzaminų klausimus. Nedidelis pavyzdukas: \"Kur buvo pasirašyta Amerikos nepriklausomybės deklaracija? Apačioje.\" Argi ne genialu?
      Ir taip, dar vienas dalykas susijęs su alfa.lt - aš ne tik mėgstu skaityti, bet ir rašyti komentarus. Štai dar vienas nedidelis pavyzdukas: reikėjo išrinkti metų žmogų kvailoje apklausoje, kurioje ir taip buvo aišku, kad laimės Grybauskaitė. Ir aš perskaičius kitus komentarus, cituoju (kalba netaisyta): \"Man tas kubilius isvis panasus i pona degela is simpsonu xD net mano tevukas ji simpsonu vadina DD \", \"ta kubiliu uzmusciau savo rankom gaidi...\", \"kas per debilai uz kubiliu balsavo ?\", nusprendžiau parašyti, kad aš balsavau už Kubilių, dar išgyriau jį, parašiau, kad kitaip Lietuva skendėtų skolose ir būtų bankrutavusi. O taip. Skaityti komentarus iš alfos.lt, tai kaip tirti Lietuvos žmonių būseną. Tai taip įdomu...
      
      Tiesą pasakius, negalvokit, kad aš kokia kvailė, kad užsiimu tokiais dalykais. Bet tai taip praskaidrina nuotaiką, kai yra taip nuobodu ir taip nėra ką veikti, kad net galima per Eurosport\'ą žiūrėti kalnų slidinėjimo rungtis.

      P.S. Priminkite man, kad reikėtų tą knygą grąžinti į biblioteką, nes aš ją atiduoti turėjau jau gruodžio 17.

      Ačiū
paukščio sparnai

2009-12-30 19:33:55

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2010-01-05 16:49:14

Na, o aš, neturėdama ką veikti, skaitysiu tavo kūrinius :D

Anonimas

Sukurta: 2009-12-30 19:42:14

Jei ir toliau tai skaitysi ir taip reaguosi, po kelerių metų rašysi labai įdomias esė:-)