Mano svajonių namas...

Santrauka:
Mano rašinėlis apie mano svajonių namą. Skiriu savo geriausiems savo draugams: Rokui, Giedrei, Erikui, Loretai, Agnei.
Mano svajonių namas skraidys kosmose, ore. Namą aš statysiu iš plytų. Jį statysiu rankomis. Namą man
padės statyti Rokas, Giedrė, Erikas, Loreta, Agnė*. Namas bus raudonos spalvos. Geltonu stogu. Namas bus su krosnimi ir kaminu. O tas kaminas bus iš cukrinės vatos. Namo durys bus iš medžio kamieno žievės. Na, o langai... Langai bus iš spalvotų, raštuotų medžiagų. Mano namas bus apvalus kaip kamuolys. Ir dar mano namas bus dviejų aukštų. Na, o dabar paskaitykite, kas to namo viduje.

Pirmame aukšte, svetainėje, stovės sofa. Ji bus odinė juodos spalvos. Svetainėje stovės ir tokie pat krėslai. Ir dar bus didelis plokščiaekranis televizorius, stiklinis staliukas, nuostabus kilimas ir dar kabės garsiausių dailininkų paveikslai.

Dabar virtuvė. Virtuvėje stovės didelis šaldytuvas, puikus stalas, prie stalo priderintos kėdės, indaplovė, kad Mamai nereikėtų indų plauti, elektrinė viryklė, balta mikrobangų krosnelė. Visi šie daiktai žvilgėtų sidabro spalva. Taip pat bus ir spintelės, į kurias dėsiu baltas kaip sniegas lėkštes, veidrodinius puodus, spalvotus puodukus, permatomas stiklines ir stikliukus.

Na, o dabar poilsio kambarys. Poilsio kambaryje bus labai patogi, juoda sofa, taip pat patogūs ir juodi krėslai, plokščiaekranis televizorius, geriausias pasaulyje kompiuteris, puikus židinys, kad būtų šilta, žaislai ir dar būtų pagabintos visos mano padėkos ir gražiausi piešiniai.

Na, o dabar antras aukštas. Jame bus mano kambarys, tėvų kambarys, sesės kambarys ir svečių kambarys. Tėvų kambarys. Tėvų kambario sienos bus baltos. Grindys šviesiai rudos. Tame kambaryje stovės didelė ir labai patogi dvigulė lova, juodas plokščiaekranis televizorius, nedidelis ir stiklinis staliukas ant jo stovės pinigų medis, taip pat bus pakabinti garsiausių dailininkų paveikslai, labai gera spinta su stumdomom durelėm. Taip pat bus ir langai.

Mano kambarys. Mano kambario sienos bus salotinės spalvos. Grindys šviesiai rudos. Kambaryje stovės labai patogi, raudona ir viengulė lova, juodas plokščiaekranis televizorius, tvirtas, šviesiai rudas stalas, prie stalo bus priderinta kėdė, taip pat geriausias pasaulyje kompiuteris.
Taip pat, žinoma, kabės garsiausių dailininkų paveikslai. Taip pat bus labai graži su stumdomom durelėm spinta, lentyna, kur bus sudėtos visos mano knygos ir langai.

Sesės kambarys. Kambario sienos bus salotinės spalvos. Grindys šviesiai rudos (kaip ir mano kambary). Labai patogi dvigulė lova, kad naktį galėtų vartytis, juodas, plokščiaekranis televizorius, tvirtas stalas su kėde, puikiai veikiantis nešiojamas kompiuteris, lentyna, kur būtų sudėtos jos knygos, langai, žinoma, garsiausių dailininkų paveikslai, taip pat ir jos piešinai. Dar būtų vienas stalas, ant kurio būtų sudėti jos darbai. Taip pat salotinės spalvos spinta.

Svečių kambarys. Sienos kakavos su pienu spalvos. Grindys raudonos. Tame kambaryje stovėtų dvigulė ir labai patogi lova, juodas plokščiaekranis televizorius, mažas ir stiklinis staliukas. Taip pat būtų ir langas.

Tualetas ir vonia būtų pirmame aukšte.
Na, o kai pastatysiu tokį namą, tai suorganizuosiu didelį didelį vakarėlį ir pasikviesiu visus savo draugus ta proga, kad aš, Rokas, Giedrė, Erikas, Loreta ir Agnė pagaliau pastatėm šį namą. O tas namas bus toks stiprus, kad niekada nesugrius!

* Rokas, Giedrė, Erikas, Loreta, Agnė – geriausi mano draugai.
Simona

2009-05-31 13:42:14

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2009-05-31 16:13:15

...svajonės, jei labai nori - pildosi :) linkiu.

Vartotojas (-a): herbera

Sukurta: 2009-05-31 14:08:17

?

Vartotojas (-a): Irisiukė

Sukurta: 2009-05-31 13:52:27

Netikslumai matėsi, bet svarbiausia, kad iš širdies. Nuoširdus kūrinys ;}

Anonimas

Sukurta: 2009-05-31 13:46:39

Lai taip ir bus... ;)