Svajonių pasiekimas

Santrauka:
Apie svajonės išsipildymą
Tavo svajonių pasiekimas nėra stebuklas - tai yra sunkaus darbo rezultatas.
Viltė

2008-10-11 03:28:24

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Viltė

Sukurta: 2008-10-11 17:28:06

Goda, aš manau, kad laimėti loterijoje reikia pirkti bilietus, o bilietai kainuoja. Jei nepasiseka vieną kartą - perki antrą kartą, dar kartą, dar kartą... išleidžiama daug pinigų. ir vieną dieną laimi. Tai atlygis už tai, kad dalyvavai, pirkai, leidai pinigus ant bilietų.. aš taip manau. :)

Mindaugai,žiurkėnai mieli padariukai tik neilgai gyvena.. :)

ačiū už išsamias nuomones.

Anonimas

Sukurta: 2008-10-11 15:30:01

Jei jau svajonė išsipildo, tai reiškia, kad tai nebuvo tikra svajonė, o tik darbas, kuris atneša rezultatą (išsipildymą). Bet kokios svajonės išsipildymas paverčia tą svajonę darbu, nes svajonė yra neapčiuopiama, nereali, o nerealūs ir neegzistuojantys dalykai negali turėti pabaigos ar realaus rezultato. Todėl nenorėdamas, net ir menkiausios svajonės, paversti tik darbu, atsiradus bet kokiai išsipildymo galimybei bėgu tolyn nuo jos, nes svajonės už darbą man labiau patinka (Gal todėl per 15 metų taip ir nenusipirkau žiurkėno, o taip svajoju tokį padarėlį augint :) )

Moderatorius (-ė): Goda

Sukurta: 2008-10-11 13:55:50

Iš dalies tik, sakyčiau. Tikslo pasiekimas, kai darai kažką kryptingai... - tai tikrai sunkaus darbo rezultatas, o svajonę kartais taip netikėtai išpildo pats gyvenimas ar likimas (pvz. loterija):)