Ruduo II

Santrauka:
(nebaigtas) ( gal ir persūdžiau su tais horoskopais)
RUGSĖJO 15, šeštadienis

Aš gyvenu netoli jūros. Man patinka eiti pasivaikščioti Baltijos jūros pakrante ir pasiklausyti bangų ošimo, žuvėdrų klyksmo ir tylių žmonių pokalbių. Man patinka sėdėti kopose ant skruzdėlyno ir gerti arbatą iš termoso. Visada prie jūros einu viena. Dabar kažko norisi, dabar kažko trūksta. Gal žmogaus? Taip kodėl gi ne? Jis gimęs rugpjūčio septynioliktą, Liūtas. Bet kiek žinau, liūtas su tauru ne pora. Gaila, o jis toks gražus... Gal ir juokingai atrodo kad taip tikiu horoskopais, bet kodėl gi man netikėjus? Mano mama taip pat tauras. Ji buvo ištekėjusi iš mano tėvo, jis skorpionas. Jiedu išsiskyrė po trejų metų bendro gyvenimo kai man tebuvo vieneri. Taigi galiu daryti išvadą kad horoskopas nemelavo, tauras ir skorpionas taip pat netinka vienas kitam...
Be to vakar dėl įdomumo sudariau savo 2008 horoskopą. Na, ten ne vien tik 2008 ten apskritai apie mane. Taigi išdidžiai pristatau:

HOROSKOPAS

Gimimo metai, mėnuo, diena. 1992, 05, 13
Horoskopo ženklas. Tauras
Metai. Beždžionės


Pagal druidų medžius (lyg ir) esu Jazminas. Taigi apskritai tūrėčiau būti inteligentiška, draugiška ir labai atsakinga. Dar aš esu didelė pesimistė. Man sėkmę gali atnešti šie akmenys: smaragdas, safyras, deimantas, berilas, Tigro akis, topazas, opalas. O mano laimingi skaičiai yra 6 ir 9. Gerai sutariu su Jazminais, Riešutais ir Kaštonais.  
Pagal graikus (mitų horoskopą) aš Cerberis (04.25-05.30). (Cerberis -  tai trigalvis šuo, saugantis mirties karalystės vartus.) Mano yda staigus pyktis. Supykusi galiu galvą nurauti dėl smulkmenos. Jei bandau sulaikyti pyktį tampu nervinga.
  Pagal tuos pačius graikus tik pagal graikų dievybių horoskopą esu Afroditė. (Afroditė – Dzeuso ir Dionės dukra (pagal kitus šaltinius – Urano dukra). Tai meilės ir grožio deivė. Taigi aš turėčiau būti graži ir išore, ir savo vidiniu pasauliu. Lengvai bendrauju, žaviu ir traukiu kitus. Dar man labai daug reiškia meilė. Kai myliu, esu laiminga, aktyvi. Su mylimo žmogaus parama galiu labai daug pasiekti. Jeigu jaučiu meilės trūkumą, tampu viskam abejinga, pesimistiška.
Pagal Avestos horoskopą aš esu Gulbinas, na, gal geriau gulbė.
Gulbinas - gražus, gracingas paukštis. Šiais metais (2008) jam daug įtakos turi vanduo, vandenį reikia gerbti, neteršti.
Gulbinas - vilties paukštis.Metai palankūs tiems, kurie nenori išsiskirti iš kitų, išlieka šešėlyje, netrokšta turtų. Materialinė padėtis šiais metais gali būti sunki, daugiau reikšmės vertėtų skirti dvasiniam bendravimui.Gresia godumas, klastingumas, apgaulė. Metai palankūs moterims, liaudies gydytojams, dvasingoms asmenybėms.
Gulbino metais gimęs žmogus - išdidus, idealistas. Jis nevertina materialių dalykų ir visą gyvenimą laukia stebuklo. Jis labai prisirišęs prie artimų žmonių, tačiau kartu ir užsidaręs savo vidiniame idealų pasaulyje. Šis žmogus nejudrus, nesistengia keisti to, ką turi. Jis linkęs į meditaciją, įsigilinimus, mažai kalba, nuo visų atsiribojęs. Jis patikimas, ištikimas. Pastebėta, kad mirus gulbei patelei, neretai miršta ir jos patinas gulbinas.  
Gulbino antitotemas - ruda žiurkė. Žmogus, sekantis antitotemu, yra godus, materialistas, dėl turtų gali įsikabinti ir į artimo gerklę. Jis neištikimas, nepatikimas, apgavikas, melagis. Manoma, kad jo melas atsispindi veide.

Tai šiek tiek atsispindi manyje. Visas horoskopas tai tarsi iškraipyta mano dvasios kopija. Taip dauguma dalykų man patinka, bet vis dar yra ką keisti. Kam aš tą horoskopą dariau? Nežinau. Tiesiog turbūt sugalvojau pašvaistyti laiką kurį turėjau praleisti su namų darbais.

DIENOS MINTIS

„Kilnus žmogus reikalauja iš savęs, o prastuolis – iš kitų“. (Konfucijus)
Laidy

2008-02-11 20:50:32

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Komentarų nėra...