Čia yra pasakojimas apie dark asmenį

Santrauka:
Perskaičius šį aprašymą, jums tikriausiai iškils klausimas "Kuo?". Atsakymą į jį patys žinot.
Asmuo grįžo namo, į trečią aukštą. Ant jo buto durų buvo nupiešta netaisyklingos trapecijos formos figūra. Ji buvo žalios spalvos. Asmuo įėjo į vidų. Vidinėje durų pusėje buvo nupiešta jau kita figūra, neiškilojo daugiakampio formos ir plieno spalvos.

Asmuo nusivalė kojas į kilimėlį prie durų. Padarytą iš šerių. Nuėjo į savo kambarį. Atitraukė užuolaidas, kurios buvo užtrauktos prieš tai. Pasiėmė laikraščių ir ėmė juos klijuoti ant lango. Pačiame viduryje priklijavo 1993 metų kovo 15 dienos laikraštį, kurį toje vietoje klijuodavo visą laiką. Jame markeriu buvo pažymėti žodžiai "automobilių prekyba". (Čia nepaminėta, bet aišku, kad laikraščius prieš išeidamas iš namų jis nuimdavo).

Bute ant sienos kabėjo paveikslas. Jane buvo pavaizduotas objektas, kurio apatinė dalis buvo panaši į susisukusį medį, o viršutinė - į žmogaus veidą. Su ironiška šypsena. Asmuo pažvelgė į paveikslą, nusišypsojo, pasiėmė iš lentynos knygą. Atsisėdo ir ėmė ją skaityti.

"Adomas Baršauskas buvo rastas vakar negyvas prie savo Volkswagen markės automobilio. Jo kūnas taip ir nebuvo atpažintas."

Asmuo atvertė kitą puslapį.

"Parduodamas trijų aukštų namas Lentvario rajone kartu su 24 arų sklypu. Kaina sutartinė."

Asmuo ėmė žvengti, pastarasis apsakymas jį prajuokino.

Išvargintas juoko jis nusprendė, jog reikia pamiegoti. Nuėjo į savo lovą su metaliniu galvūgaliu ir mediniu kojūgaliu. Apsikabino savo minkštą žaislą - nutrauktą arklio galvą su kabančiomis kraujagyslėmis - užmigo.

Tai buvo pietų miegas, asmuo gan greitai atsibudo. Nuėjo prie kompiuterio, susirado internete informacijos apie tris objektus, kuriais tuo metu domėjosi. Jis žiūrėjo į juos ir juokėsi, kai išgirdo skambutį į duris.

Tai buvo jo draugas.

Jį išpylė šaltas prakaitas, nes jis pagalvojo, kad draugas gali pasakyti Baisųjį Žodį. Asmuo negalėjo ramiai išgirsti to žodžio, tokiu atveju jį ištiktų infarktas ar netgi insultas. Arba blogiausiu atveju dusulio priepuolis. Žodį jis šįryt išsitraukė iš žodyno, tai buvo žodis "Plaustininkas".

Jis kalbėjosi su draugu, draugas užsiminė apie prostitutes. Draugas sakė, kad jam labiausiai patiktų medicinos sesele persirengusi prostitutė. Paklausė, o kokia tau labiausiai patiktų. Asmuo atkreipė dėmesį į muziką, kuri tuo metu grojo fone. Tai buvo lengva muzikytė, bet jam visai suėjo. (grupė, berods, buvo iš Hamburgo). Tuomet asmeniui į galvą atėjo mintis, kad jam labiausiai patiktų prostitutė, persirengusi šios grupės dainininku.

Asmuo pasikasė sausplėvę.
F5c_wZ3_414e_X5

2008-02-09 20:49:22

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2008-03-03 11:46:46

Tai tik apsakymas? Man patiktų sužinoti daugiau apie dark asmenį.

Vartotojas (-a): F5c_wZ3_414e_X5

Sukurta: 2008-02-15 16:50:15

tą dieną, kai užsinorėsiu pavaizduoti dark asmenį kaip atstumiantį, geriau nusišausiu

Vartotojas (-a): Barabas

Sukurta: 2008-02-10 17:40:16

cha:) Darbas apie nieką:) Gal norėta pavaizduoti keistai atstumiančius žmones, tačiau nelabai pavyko.