Trečiasis Laiškas Ponui Laiško Skaitytojui

Santrauka:
Trumpas.
Sveikas!

Pagaliau pasisveikinau normaliai... Tu juk pažįsti mane, neužmiršai- aš tą žinau. Tikrai prisimeni mane. Tu tas pats Didžiai Gerbiamas Ponas Laiško Skaitytojas. Matai, jau trečią laišką Tau rašau. O gal po trečio eis ketvirtas, o vėliau ir penktas, šeštas ir... Toliau neberašysiu tų skaitmenų nes visas laiškas bus pilnas skaičių. Įsivaizduok, gauni tokį didelį laišką, kuriame šimtas puslapių ir pradedi Tu skaityti, o ten-vien tik skaičiai...Pagaliau užvertęs devyniasdešimt devintą puslapį ir atsivertęs naują lapą matai ir vėl skaičius, kol pagaliau viskas baigiasi ties keturiais milijonais penkiasdešimt trim tūkstančiais penkias šimtais šešiasdešimt vienu. Na,  tikriausiai toks laiškas nelabai Tau patiktų, tad geriau jau taip nerašysiu.
  Tiesa, norėčiau Tavęs paklausti, ar Tu mėgsti gauti laiškus? Matai, jei Tau tai nepatinka gal net nevertėtų man jų rašyti...Juk kam veltui gaišti laiką, jei mano laiškai Tau nepatinka. Gal Tu juos tik gavęs suplėšai į mažiausius skutelius ir išmeti?...Taip, tai man nelabai patiktų, bet juk visokių žmonių yra. Bet tikiuosi, jog nors Tu toks nesi.
  Kaip manai, žadintuvas geras dalykas ar blogas? Aš norėčiau pasakyti blogas, bet ką daryti, jei tik jis mane prikelia ir taip aš suspėju laiku. O blogas jis dėl tos pačios priežasties...Taip, tai truputį nelogiška... Matai, aš esu pelėda, kuri anksti eina gulti. Taip, žinau, tai keistoka, bet aš jau toks žmogus. Keistas žmogus. Taip, tai tinkamas žodis. O gal ir vėl tiktų „kvailokas“? Žinoma, jei prisimeni Antrąjį Laišką Ponui Laiško Skaitytojui-tai yra Tau.
  Atleisk, jei taip mažai pasakoju apie save...Nemėgstu puikuotis.Bet taip juk išlaikysim lygybę- aš negirdžiu Tavo atsakymų, ir galiu tik įsivaizduoti Tave. Aš nepasakoju daug apie save- ir Tu žinai tiek pat kiek ir aš apie Tave. Parasta kaip kalbėti dvidešimtmečiui. Na, išskyrus nebylius. Atsiprašau, jei Tu toks esi. Pakartosiu- neturiu „super duper“ telepatinių galių ir negaliu žinoti kas Tu toks ar tokia. Matai, vadinu Tave vyr.lytimi, nes ir vėl nežinau kas Tu. Atsiprašau, juk dabar visi taip kabinėjasi dėl tų lygių galimybių, kad gal mūsų bylą teismas nagrinės...Bet ir vėl tikiuosi, jog Tu ne toks. Matai, tikėtis žmogui dar neuždrausta, dėl to tai ir darau.

                                                                                                  Nesijaudink, parašysiu vėliau.

                                                                                                        Ponas Laiško Rašytojas
paukščio sparnai

2007-06-30 10:55:57

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): rainiukee

Sukurta: 2007-06-30 12:53:07

Įdomu būtų gauti tokį laišką... :)

Vartotojas (-a): ieva

Sukurta: 2007-06-30 11:45:05

"pasisveikinau normaliai"- keistai nuskambėjo. o aš gi moteris, laiškų rašytoja, nejau nežinojai?