Palaidos mintys prieš miegą...

Santrauka:
Kūrinys jau publikuotas šioje svetainėje, tik tada vadinausi ne kvintos slapyvardžiu. ir el. paštas buvo ne tas, kuris yra dabar. data po kūriniu. tada ir parašytas. jis buvo mano kūrinys, antras, kurį publikavau šioje svetainėje (ji buvo tada eKuryba com pavadinimu)
jis toksai lengvas kūrinys. jis man ir dabar labai patinka. šiaip būna laikui praėjus kūrinius koreguoji, nebepatinka, mažiau patinka, būna išlieka, kad kaip patiko, taip tebepatinka. Tai gi šis kūrinys yra iš tų, kurio aš, autorė, nekoreguoju ir gal dar praėjus ilgam laikui, manau, nuomonė nepasikeistų. nors slapyvardis gal keistųsi ne vieną ir ne du kartus. Geras. tada ir rašiau jį 2005 m. spalio 4-5 d.
(skyrybos ženklus šiek tiek tik kooregavau).
Smilkalas smilksta,
melsvas dūmelis --
voratinkliška dvasia vizualiai
mezga sandalmedžio tinklą;

Budistai ir vėl susirinko,

Dainuoja visi --
apie Harį* ir Krišną...


*Harį – Harį Poterį

2005-10-05 10:22:17
kvinta

2007-05-03 01:56:14

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2007-05-06 21:59:38

pabaiga man kiek pagadino vaizdą

Vartotojas (-a): radaa

Sukurta: 2007-05-03 23:44:31

:)))- sypsausi...

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-05-03 18:57:50

Dėkui Princese, tik šitas tai sėkmingas, sėkmingesnių nebus.

Anonimas

Sukurta: 2007-05-03 14:32:02

neblogas darbas, gal pabaigoj tik kokio vieno sakinuko truko ;)
dailu

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-05-03 12:03:44

ane, Vlabur jo būna žmonių(vaikų) patinka, tie visi disnejaus filmukai, mano nuomone vėmalas, baisūs, kietiems būna G.Poteris patinka, bet čia jau buvo masinė hipnozė.
O čia dainuoja apie HARI -KRIŠNA, bet matau, kad neįsikirtot, į tikrąję kūrinio esmę, nors suprantu, jau turbūt labai seniai patys vaikus auginote, Čia toksai "namiokas" - UŽUOMINA, gal taip "įsikirsit" - SUVOKSIT.
tada kūrinį parašius skaitytojui truputį aiškinau, paskutinėse esantį, "poterį". O va šiaip tai visi suprato,vakarinis krišnuitų susirinkimas, vaikų akyse. Gal už sienos gyvena. Akcentas visiškai kitur, na bet seniai vaikus auginot tai jums nesuprast, o gal iš viso tokių neturit, tai ne visus kūrinius tikriausiai suprasti galite. Kokia aš dėkinga jūs net neįsivaizduojate, jūsų komentarai, Vlabur, Taurija, ak Taurija čia jūs - Estijos žemės patrijote, ak ak...
Negaliu pamiršti, esu sujaudinta, trims metams. Ak...

Vartotojas (-a): Vlabur

Sukurta: 2007-05-03 10:44:23

Geras šis kūrinys. Priminė ir skyrelį apie Harį Poterį
Michaelio D.O'Brieno knygoje „Peizažas su slibinais"
/ Kova už vaiko protą (K., 2007, pradedant p.165) :)

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-05-03 03:05:13

Žmogus slapyvardžiu kvinta yra ne šio kūrinio vartotojas, o autorius;
VĖL MELAS, Ramunei tai tikriausiai tas melas atrodo kaip burbulai, o kai giedrex26 pasakė, kad Ramunė burbulus pučia, na kažką tokio, dėl almanacho, tai Ramunei pasirodė, kad ji širdį įdeda, o autoriai, bent jau aš, tai atrodo širdies į savo kūrinius neįdeda. Galima tyčiotis. O giedrex26 pasakė, kad burbulus ten kažkokius pučia, tai ją blokavo. dabar antra para jie mano kūrinį savinasi, ne kūrinį o autorines teises mano kūrinių savo traktuotėmis.
GERBEMIEJI, JuoKaz ir Ramune, vėl formuluotė labai šlykšti, ir mane kaip kūrinio autorių žeidžia.
ŠIO KŪRINIO AUTORIUS ESU AŠ:ne VARTOTOJAS šio kūrinio, o autorius. kas neaišku dar??????

Jei jums kyla klausimų kodėl rašau po šiuo kūriniu, tai atsakau, kad jūs forume, nežinau ar uždarėte temą, ji forume matosi, bet įėjus rašyti negali, nėra laukelio, ir pareikšta kad ji uždaryta. Jūs ten nediskutavote o tuščiažodžiavote, ir trynėte tai kas buvo dokumentalūs įrodymai, versdami tuo mane rašyti čia.

AŠ ESU ŠIO KŪRINIO AUTORIUS, KURIS TURI PASĄ, Asmens kodą, Lietuvos pilietybę, ir yra Lietuvis (ė). moteris ir šiuo metu slapyvardį kvinta. Kvinta pase neįrašyta.
Vartotojas aš būnu, tada, kai skaitau kitų autorių kūrinius, Ne SAVO, o kitų ir rašau po tais kūriniais atsiliepimus. O VA ŠITO KŪRINIO PO KURIUO DABR RAŠAU, ESU JO AUTORIUS, PASIVADINĘS SLAPYVARDŽIU kvinta. Ir jei aš tą kūrinį kam nors pasiųsčiau, tai pasiųsčiau pasirašydama autorius slapyvardžiu kvinta. inicialai I.L. kas dar neaišku, kas per antra šlykšti jūsų formuluotė, ir mano rašymas jau čia. Skaitėte, kad forumo tema nebereikalinga. Juk tuo kaltinote IXAON.
JO vagiai. RAŠO ANT AUTORIAUS, KAD JIS VARTOTOJAS. JEI TĄ FORMULUOTĘ BŪTUMĖTE PASAKĘS FORUME, būčiau ten jums tai ir paaiškinusi, bet jums reikia išvesti žmogų iš kantrybės, ir pasisavinti jo autorines teisias, JŪS IŠTRYNĖTE FORUME ĮRODYMĄ KURIS TEIGĖ KAD FORMULUOTĖ BLOGA, FAKTAIS.
Šio kūrino esu autorius, o ne vartotojas. PO kuriuo dabar parašiau jums tą paaiškinimą. Nors jau kaip ir sakiau galima buvo viską išsiaiškinti forume. bet jums nenaudinga. Cure neturėjo faktų, aš kalbu apie save , jūs į faktus neatsižvelgiate, o jei pateikiu dokumentalų, jį ištrinate.

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-05-03 02:11:23

Bet kaip JuoKaz iš manęs pasityčiojo, net nupurtė; ką tik perskaičiau formuluotę, šlykštu. labai bloga.
va žaliai žolei iš ekurybos com. mano kūrinukas. dabar esu prisiregistravusi kvintos slapyvardžiu. tada buvo kitas.
Jo ot geri laikai buvo, tuo atžvilgiu, kad svetainės administracija pasivadinusi save "zalia zole", tikrai skaitėsi su vartotoju kur kas labiau. nors labai pasikeitęs kolektyvas.