← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/79238

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Pisha

Sukurta: 2015-04-19 20:55:05

Skaitosi arba labai lengvai arba labai sudėtingai - kiek giliai kasi (kitas klausimas ar apsimoka kasti?). Tarkim Diablo irbabaras su transformacijos pakabuku - ar užtenka tik tiek suprasti, kad tokių dalykų būna, ar kasam giliau, kad čia gan neprotinga, nes barbaras turi savų skilų, na nebent labai mažo lvl tada gal ir apsimokėtų. Arba Grybauskaitė - drakonas. Tiesiog tiek, ar drakonas - t.y. senovinis, išmintingas, galingas, o gal drakonas - didelis, piktas, ugnimi alsuojantisnevėkšla? Jeigu taip giliai nekasinėjant, tai gan linksmai susikaito. Kadangi čia tik pradžia, tai spėju, kad supažindina su kūrinio pasauliu, nors iki galo taip ir nesupratau, kokia pagrindinio veikėjo rasė (o gal dar nebuvo atskleista). Šiaip keista, kai tiek daug dabarties ir realybės yra fantastikos kūrinyje. Nežinau, čia gerai ar blogai, bet orginalu, daug tokių nemačiau. 
Gan didelė dalis vienam skaitymui, reiktų gal skelti į 2 ar net 3 gabalus, taip lengviau skaityti. O šiaip gan painoka viskas, ypač, kai tiek daug nuorodų.  

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2015-04-05 21:48:32

Geras paskutinis sakinys.
Aš supratau žodžių žaismą, o minties vingius ir hierarchijas sunkiai.
Gal ir nereikėjo liesti (nes reikalinga turiniui) skyrybos ir rašybos, bet leidau sau ją pataisyti.

Vartotojas (-a): jovaras

Sukurta: 2015-04-05 20:29:25

perskaičiau. neblogai, bet susidarė toks įspūdis, kad pagrindinis veikėjas bando vaidinti kietą vyruką, kuris viską gai. jegu bus tęsinys- skaitysiu, nes užkabino.