← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/43106

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2010-04-20 19:44:33

IKi, pat pabaigos nelabai supratau kas norėta pasakyti. Sakiniai gražūs, bet siužeto mažoka. Pasirodo, kad tai buvo sapnas. o tai viską keičia. Žodžiu, bravo.

Vartotojas (-a): lietum

Sukurta: 2010-04-20 07:36:46

Na kiekvienas turime savo nuomonę ir skonį, tad pykti neturiu už ką. Juolab nerašau tam, kad kažkam įtikčiau. Rašau, nes rašymas viena iš sričių, kuriose galiu kažko siekti, tobulėti. Tad ačiū už nuomone, nors pasigedau konkretumo.

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2010-04-20 01:36:15

ant kiek nuobodus tas lyrinio herojaus matymas, at kiek neįtikinamas ir siauras įžvalgos fokusas, kad toliau, kaip iki tiesioginės kalbos (tekste) nebeįstengiau perskaityti.
ir ar valiosi, per gyvenimą perskaityti visą grožinę literatūrą? nu tikrai ne.
tai gi, tas lyrinio herojaus įžvalgos fokusas, ir autoriaus literatūrinė raiška, manęs, kaip skaitytojo, neįtraukė. Paskaičiau tik iki tiesioginės kalbos, tuščia, grožiniu literatūriniu atžvilgiu.

taip jau man išsijautė tekstas, vienam iš skaitytojų.

(autoriau, nenusiminkite, juk visiems, neįtiksite. Nors kita vertus, jei esate menininkas, jums tai ir nerūpi. tad, pagarbiai, vieno iš skaitytojų nuomonė apie jūsų publikuojamą tekstą, būtent, tokia. Jei moderatoriai jos neiškraipys, ištrindami tai kas jiems nepatinka. nors tai labai prieštarauja Lietuvos Konstitucijai, kadangi kiekvienas pilietis turi teisę į savo pažiūras, bei nuomonę, ir religijos pasirinkimą. )

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2010-04-20 00:36:57

Esi šaunuolė. Darbas puikus. Ką tau asmeniškai prirašiau - tiesiog pastebėjimai. Norisi, kad darbas būtų tobulas iki galo, nebūtų nei vienos vietos, kur kliūtų akyla akis. Kadangi labai tavimi žaviuosi, tai ir žiūrėjau it pro padidinamąjį stiklą. Sakiniai tikrai meniški, kaip ir rašė MoneLi. Kai kuriomis frazėmis be galo susižavėjau.
Džiaugiuosi, kad šįkart iškart dėjai į Prozą. Manau, jis vertas čia būti :)

Anonimas

Sukurta: 2010-04-20 00:36:03

Nepriekaištingai puikus tekstas.

Vartotojas (-a): MoneLi

Sukurta: 2010-04-19 23:04:30

Negaliu atsigrožėti. Kokie meniški sakiniai, net necituosiu, nes reikėtų perrašyt kone pusę teksto. Lietum, tu nepaliauji manęs stebinti :) Ačiū!
(tik išbraukčiau sakinį apie pieno riebumą ir laikrodžius, palyginimai pasirodė neesminiai, visa kita - tobula)