← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/14798

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2007-08-30 12:55:39

Man ši dalis nebesiderina prie anksčiau buvusių, sorry. Baigiu pamesti gijas.

Anonimas

Sukurta: 2007-06-21 14:25:54

Klaidų gana daug pastebėjau. Kad ir "sukandusiais dantimis sumurmėjo Orbraksas." Turėtų būti "Sukąstais dantimis sumurmėjo...". Kai kurias klaidas labai sėkmingai ištaisytų "Juodos avys", beje...
Apie siužetą.
Sakyčiau, vietos aprašymas gana intriguojantis. Baro situacija - gana įprasta, nesibaidyčiau stereotipine pavadinti. Veikėjų emocijos, sprendžiant iš užuominų, labai nestabilios. Sakyčiau, patys nežino ko nori. Jeigu Klarkas nemėgsta Orbrakso, tuomet priežastis sunkiai suvokiama apart rasizmo. O jeigu kaltinti Klarką rasizmu, tuomet jis labai narsus rasistas, jeigu sugeba mutantą taip drąsiai apklykti. Girtas - tegu, bet ir girtam ne viskas atleistina :)
Dialogai.
Turbūt labiausiai užkliuvo minčių rašymas. "Gal aš čia ir pasislėpsiu nuo lietaus, pagalvojo mutantas." Žinau, kad neteisingai, bet kaip tiksliai reikia rašyti - čia ko gero išmanantys paaiškins. Aš rašyčiau taip:
"Gal aš čia ir pasislėpsiu nuo lietaus",- pagalvojo mutantas.

Paprasti dialogai yra tokie trumpi, kad iš jų ką nors spręsti gana sunku. Aišku tiek, kad apsakymo veikėjai postringauti ir dalintis nuomonėmis neskuba.

Vartotojas (-a): Tikras Dearnis

Sukurta: 2007-06-15 09:45:55

Kadangi čia ilgokai nesilankiau, dar neskaičiau ankstesnių tavo kūrinio dalių. Tačiau pastaroji iš karto sudomino. Skubėsiu susipažinti su likusiomis, ankstesnėmis.

Vartotojas (-a): jovaras

Sukurta: 2007-06-15 11:56:02

vau, ši dalis labiausiai patiko. įtampa išlieka iki pat pabaigos, veikėjai labai ryškūs, aplinka dera prie kūrinio niūrumo, paslaptingumo. laukiu kitų dalių