← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/13922

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): jovaras

Sukurta: 2007-05-14 15:35:33

Nesudomino, kūrinys neužbaigtas. Labai tinka dėti į dienoraštį. Daug rinkimo klaidų. Prieš skelbiant kūrinį dar kartą perskaitykite, o tik paskui skelbkite.

Vartotojas (-a): piratas

Sukurta: 2007-05-14 02:44:55

beproto --> be proto

įrenginys,atrodo beproto galingas,o priėjus arčiau garsas stiprėja ir jo paties galia didėja --> nelabai supratau kieno galia didėja. Jei garso, tai pakaktų ir to "stiprėja", čia jau sviestas sviestuotas išeina. O jei įrenginio galia didėja, tada išvis neaišku, kaip tai gali būti

ne kiek pagalvojau ---> man rodos, taisyklingiau būtų "ne TIEK pagalvojau, bet bala žino

elektros dėka susidarantis „šiltnamio efektas“ praleidžia saulės radiaciją ir sulaiko Žemės radiaciją... --> kažkaip neteko man apie tokį efektą girdėti, šiltnamio efektas truputį kitokius procesus sukelia. Rašant, reikėtų tiksliau išsiaiškinti tokius dalykus, nes išmanantiems žmonėms kūrinys pasirodys neberimtas ir jie iškart praras susidomėjimą juo.

Dar rinkimo klaidų per daug tokios apimties kūriniui :)

Šiaip tai nieko toks vaizdelis, nors skaitant į pabaigą susidarė įspūdis, kad čia būtent ir yra kažkas panašaus į, cituoju: "Pati suprantu kad tau nuskambėjo kaip iš amerikiečių filmų, vaikų agitacijos siekiant sumažinti šiukšlinimą ar paauglių rūkymo problemą, tačiau kad ir kaip tai beskambėtų, kad ir kiek bepilstyčiau iš tuščio į kiaurą..."