← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/10745

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2007-01-30 22:41:07

Tratatatata...
Dearni, stabdyk arklius. Iš pirmo karto net prašokau akimis tą vietą su akinama šviesa, tad keistenybės tol atrodė nelogiškos, kol neperskaičiau dar kartą. Fui, visgi logiška, tik kablių daug. Kaip detektyve. Matai, kai aprašinėji detektyvą, "keistenybėms" reikia skirti dėmesio, nes jos turi ne tik įtikinti skaitytoją, bet ir priversti jį kurti galimus atsakymų variantus. Pas tave to nesijaučia. Perskaičiau, tada abejingai pagalvojau apie dar vieną ateivių rūšį - nesvarbu, iš kur. Ir tai dėl to, kad patingėjai įtikinti.

Galimybė - perrašyk geriau (papildyk, kur kažko trūksta) ir įdėsiu iš naujo. Žinau, kad sugebi geriau, tik nereikia tingėti :)

Vartotojas (-a): jovaras

Sukurta: 2007-01-30 20:07:35

idėja ne nauja, bet žiūrėsime kas bus kitoje dalyje. patarčiau autoriui, prieš dedant kūrinį atidžiau perskaityti, nes klaidos bado akis.

Vartotojas (-a): Tikras Dearnis

Sukurta: 2007-01-29 21:06:34

Viskas tvarkoje. O knygą BHAGAVAD-GITA turiu. Išsitraukiau iš lentynos ir supratau, kad komentaras gali būti neriboto ilgio. Atsiprašau už tokį neįžvalgų savo teiginį.

Vartotojas (-a): Tikras Dearnis

Sukurta: 2007-01-29 17:56:30

Esu tiesiog priblokštas tokio neregėtai išsamaus, įvairiapusio ir, neslepiu, naudingo komentaro su aiškiais ir nedviprasmiškais pasiūlymais kaip iš esmės keisti nevykusiai sukurtus būsimo romano fragmentus. Kadaise lygiai tą patį kūrinio fragmentą buvau patalpinęs vienoje literatūrinėje svetainėje. Tačiau jis buvo ištrintas vos po kelių valandų. Tuomet sulaukiau kelių šykščių komentarų, kuriuose nebuvo konstruktyvių pasiūlymų ir išsamios analizės, o kritika pasitaikė abstrakti - duota suprasti: "grafomanija". Po ištrynimo fakto nebaigtą kūrinį užmečiau į kertę ir ilgokai nieko po to nerašiau, o spėtą išgelbėtį dalį buvau patalpinės į asmeninį dienoraštį. Vakar aptikęs šį rašinį, gana skubotai dalimis perkėliau į čia.
Esu be galo dėkingas illi už nežmonišką kantrybę skaitant pastarąjį ne itin atidžiai ir brandžiai nušlifuotą tekstą, o ypač už didvyriškų pastangų pareikalavusį bene už patį mano rašinį ilgesnį darbą, kuris jau į paprasto komentaro rėmus visiškai netelpa.
Taip pat esu dėkingas ir už Kaimyno taip pat netrumpą ir išsamų laišką , kuriame ekūrybietis detaliai išdėstė savo pastebėjimus, pasiūlymus ir pateiktus sprendimus kaip keisti įvairius "Kaip sapne" pastebėtus trūkumus. Šiems žmonėms lieku skolingas ir tikrai neįsivaizduoju kaip reiks atsidėkoti...
Perskaitęs šiuos laiškus - komentarus aš nusprendžiau daryti priešingai . Kūrinį tęsiu toliau, ir pirmąjį gabalą taipogi redaguosiu, o vėlesni skyriai bus rašomi tik atsižvelgus į illi bei Kaimyno laiškų turinį.
Dar kartą ačiū jums abiems. Laukite sekančios "Kaip sapne" dalies...