← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/86032

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Svoloč

Sukurta: 2016-10-19 07:35:56

Iš tikro kažkas parašė absoliučią nesąmonę - homoseksualumo galima atsisakyti!!!
Bet kam? Kokio velnio? Jei tarkim man jis patinka, tai kokio bybio turėčiau to atsisakyti? Kad įtikčiau kažkokiam homofobui? Aš manau, kad kitoniškumas yra išskirtinybė ir ne kiekvienam duota, tik išrinktiesiems. Tai kokio velnio to atsisakyti?
O šiaip tekstas padrikas, taisytinas.

Vartotojas (-a): antanas vėjyje

Sukurta: 2016-07-21 22:50:48

šlykštu pedarastizmas, o uz pedofilija žiauriai baudziama , ir ne tik ištatymais. tad liaukis rašineti nesamones.tfu tfu tfu , toksai menas

Vartotojas (-a): Karilė

Sukurta: 2016-07-12 18:58:03

Forma nebloga, tačiau meninėje kalboje liepiamoji nuosaka nevartojama. Čia ne instrukcija.

O turinys labai jau nenaujas -  nieko naujo nepasakyta, viskas girdėta, nunešiota  /susipainiojęs savo jausmuose, besiblaškanti siela mano viduje, rūkas sklaidosi ir kt./ tiek pradedančių kūrėjų, tiek pažengusių meilės literatūroje :)


Ieškokit savo, tik savo požiūrio.

Vartotojas (-a): nei_sis_nei_tas

Sukurta: 2016-07-12 15:58:59

Homoseksualumas – tai dar viena pasekmė, šalia kitų civilizacijos pramonės „normų“, kurios kiekvienas mąstantis, jeigu norėtų atsikratytų, jeigu nėra jų egzistavimo prasmė – tik genitalijos. Pasaulis yra tobulas ir kas jame ne tobula – žmonių absoliutaus  neišmanimo t.y. egoizmo, troškimo valdyti kitus kūryba.
„Natūropatas Davidas Volfas tvirtina, kad vyrai gali atsikratyti homoseksualaus potraukio, jeigu išbrauks iš savo meniu pieną, duonos ir bandelių gaminius: kviečiuose yra didelis moteriško hormono estrogeno kiekis. Bet moteriškas hormonas jau yra pakankamai užteršęs gamtą, žmogaus buitį, naminius ir laukinius gyvūnus. Ir kaltos čia ne tik karvės, kurios yra žmonių beprotiškai veisiamos, ir kurios yra šių hormonų fabrikai.“ Skaitoma, kad į žmogaus organizmą hormonai patenka ir su pienu bei jų produktais.
Homoseksualumas - tai tokia pat patologija, kaip ir vėžys, diabetas, esantis nesveiko maisto ir gyvenimo būdo pasekmė. 

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2016-07-12 10:02:03

Neginu, nepropaguoju, bet leisiu sau išsireikšti temos pasirinkimo klausimu.
Toks reiškinys tarp žmonių egzistuoja. Reiškia, tema galima.
Kitas dalykas, kad visuomenė visiškai nelinkusi diskutuoti ar juolab priimti. (Ir svetainės paskirtį, specifiką minėjau).

Pats parašymas – dėstoma daugiau emociniu pagrindu. Yra gerų detalių (kvapų vaidmuo traukai išreikšti, sumaišties bangos, bėgimo nuo draugystės motyvai). Yra neaiškių (taisytinų) vietų.