← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/85573

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): kaip lietus

Sukurta: 2016-06-10 23:07:09

Čia šūkis panašiai, kaip „Susikibkime už rankų ir apjuoskime Lietuvą!“? O po to labiausiai susi(įsi)kibusieji turės didžiausius delnus kyšiams imti ir plačiausias gerkles žmonėms akis dumti? Parašykite tema „Mirė drakonas, tegyvuoja drakonas!“.

Vartotojas (-a): eglute7

Sukurta: 2016-06-10 20:13:49

Drąsu Laisvę vestis už rankos, drąsu...

Vartotojas (-a): nei_sis_nei_tas

Sukurta: 2016-06-10 19:21:31

Kad paimti Laisvę už rankos ištraukti iš akivaro ir vestis gali tik charizmatinis lyderis. Be įgimtos charizmos dar galima įgyti. "Charizmatiniai lyderiai didžiulę galią bei įtaką gali įgyti šalininkų dėka. Tokiems lyderiams yra nepaprastai svarbu, kad šalininkai norėtų su jais identifikuotis, tikėtų, žavėtųsi jais, garbintų juos ir pan. Be to, daugelis autorių nurodo, kad charizmatiniai lyderiai dažniausiai atsiranda ne bet kokiomis, o tik ypatingomis sąlygomis – kai susidaro kritinė situacija, ir kai žmonės stengiasi entuziastingai ją įveikti. Tokiais atvejais žmonėms reikalingi lyderiai, kuriais jie galėtų pasitikėti ir kurie sugebėtų įvesti tvarką bei išspręsti iškilusias problemas. Charizmatiniai lyderiai dažnai vadovauja dideliems politiniams arba socialiniams judėjimams, nors po to, kai pavyksta pasiekti norimų pokyčių, jie gali užimti ir formalaus lyderio pozicijas (pvz., tapti valstybės vadovu)".
Prasmingas, pilietinis eilėraštis.

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2016-06-10 10:30:46

tapti svarbiu žmogeliu > nežinau, gal norėta pasakyti, kad tai paprastas žmogus, bet greičiausiai tik rimui pritaikytas žmogelis sumenkina drąsuolį ir šviesuolį.

Vartotojas (-a): Kapsė

Sukurta: 2016-06-10 09:11:43

Daug tiesos pasakyta, bet, norint būti sąžiningu vedliu, reikia neapsimesto pasišventimo, ko mums dar labai trūksta.