← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/81657

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Pisha

Sukurta: 2015-10-23 22:19:57

Pamečiau norą skaityti dar neįpusėjus; pradžia labai ištęta, paskui lyg netikėta pabaiga. Bet čia tas pats, kas pasakyčiau: baltas, raudonas, juodas, gelnonas, trikampis (!). Taip, trikampis netikėta, bet kas iš to? Arba neradau kažko, ką reikėjo rasti. 

Vartotojas (-a): herbera

Sukurta: 2015-10-06 12:47:24

mane šokiruoja antras ir trečias sakiniai. Taip negali būti - tai vienas sakinys turi būti. Sakinys,,Lėtai krentančius į bedugnės rūką" - negali būti sakinys.
Po ,,nuskaidrėjo " kbl nereikalingas

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2015-10-06 10:57:51

Turbūt akcentas – žodžių žaismas pabaigoje. Savaitgalis – kaip kasdieninio važiavimo pabaiga (tikslas)?
Komponuojama nuosekliai. Pradėta lėtai, per neaiškumą, įkalnę, paskui jau kalnai, sniegas, tuneliai kaip užtemimai. Į pabaigą nuvesta logiškai, visus etapus supratau, bet, pavyzdžiui, praėjus minutei nėra taip simboliška, prieš pakilimą gali būti tiesiog akimirka ar koks kitoks laikas. Nors atidžiau nagrinėjant, gal tai kontrastas toms porai valandų… Bet nelabai suprantu balto sniego ir nejaukios dirbtinės šviesos  kontrastą. Čia važiuojama į nedirbtinumą, šviesos turi traukti.
Vis didėjantis greitis, patogi sėdynė – ir pagaliau pilnatvė kaip pilnatis, kaip ta Mare Tranquillitatis (ramybės jūra). Trankvilizatorius.
Sekanti stotelė > kita