← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/77090

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): klajūnė

Sukurta: 2015-01-05 21:54:25

labai įtaigu

Vartotojas (-a): Laũmele

Sukurta: 2014-12-11 18:25:03

...kiek nežinomų gyvenimų, uždengtų aplinkinių akims, prabėgę, kiek neiškalbėtų, nesuprastų...ištylėtų... Dalelę labai jautriai atskleidžiate. Pavaldūs jūsų plunksnai tie atskleidimai...

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2014-12-09 14:54:45

Boluoja gėlynai, ant suoliuko prie mokytojų namo tamsuoja trys siluetai – trys senosios motinos taip pat nemiega. Kalbasi.
– Prisidėsim prie jų? – klausia Agota, bet Jonė net krūpteli nuo tokios minties…

---
Tikrai sunku pasakyti, kas metų metais kaupiasi už fasado. Galimi visokie variantai, aprašytasis irgi neretas. Žmogus (čia du, Jadvyga ir Edgaras) tikrai gali pavogti gyvenimą. Tai kas, kad buitis sutvarkyta.
„Kad pati gyvenčiau“ – arba šeimos nariai turi būti vos ne idealūs partneriai, arba reikia būti absoliučiai vienam. Tai turbūt irgi idealistinis atodūsis, nes dauguma linkę kaip  nors susirišti, o paskui kankinasi.
Reikšmės turi charakterio bruožai, nesugebėjimas atsispirti įtakai, susideda daug įvairių sąlygų. Visa tai pavaizduota realiai ir labai aiškiai.

Vartotojas (-a): Nijolena

Sukurta: 2014-12-09 06:43:03

Įdomiai audžiamas būties audinys - lyg ir neperkraunant detalėmis, bet randant labai esminius bruožus, it žinančio kelią vedlio žingsniai per raisto kūlgrindą...Bepigu Jumis sekti...