Vertingos etnokultūrinės detalės, sodri kalba. Trečiam posme kažkokie eufonijos slenksčiai girdisi, tačiau pats autorius skaitydamas šiuos slenksčius gražiai aplenkia.
Nors ir žemaitis esu, be vertimo suprantu - kadangi su visokiais aukštaičiais teko daug bendrauti.
Viename komentare teisingai pabrėžėt, kad žemaičių rašyba nėra gera, tiksliau - man nelabai ji patinka. Bet daug kam priimtina, tad tenka susitaikyti. Gyvenimas - kompromisų menas.
Eilėraštis man patinka. Kaip ir tarmiškos rašybos ieškojimai. Gal baigiamajam renginy būsiu, "gyvai" jo pasiklausysiu.
Puikias ailas su kultūras paveldu- avižiniu kisielium. Kaštavota,- nelabai gardus buva.Ale ir dabar galima jo išsivirt avižinius dribsnius sumalus kavamalė`j ir pagardinus valug skonį
Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis
Vartotojas (-a): Karilė
Sukurta: 2016-02-10 14:54:35
Vertingos etnokultūrinės detalės, sodri kalba. Trečiam posme kažkokie eufonijos slenksčiai girdisi, tačiau pats autorius skaitydamas šiuos slenksčius gražiai aplenkia.
Vartotojas (-a): Pranis
Sukurta: 2014-03-18 09:54:58
Nors ir žemaitis esu, be vertimo suprantu - kadangi su visokiais aukštaičiais teko daug bendrauti.
Viename komentare teisingai pabrėžėt, kad žemaičių rašyba nėra gera, tiksliau - man nelabai ji patinka. Bet daug kam priimtina, tad tenka susitaikyti. Gyvenimas - kompromisų menas.
Eilėraštis man patinka. Kaip ir tarmiškos rašybos ieškojimai. Gal baigiamajam renginy būsiu, "gyvai" jo pasiklausysiu.
Vartotojas (-a): P Aibutis
Sukurta: 2014-03-14 15:53:42
Puikias ailas su kultūras paveldu- avižiniu kisielium. Kaštavota,- nelabai gardus buva.Ale ir dabar galima jo išsivirt avižinius dribsnius sumalus kavamalė`j ir pagardinus valug skonį
Vartotojas (-a): Raistinė
Sukurta: 2014-03-14 07:47:39
Ak, kaip šauniai sudėta viskas...Ir dar vertimas yra. Tiesiog puikiai.