← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/68952

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): giedrex26

Sukurta: 2013-05-23 17:54:43

...Light, tavo komentaras ciniškas ir kvailas, matyt viską purvais apmėtyti tavo mėgstamiausias užsiėmimas...gerb. skorena puikiai valdo žodį, turi didelį talentą ir išskirtinai turtingą gyvenimo patirtį, tau iki jos, kaip iki kosmoso...ši Autorė neabejotinai įeis į Lietuvos kultūros lobyną su savo kūryba.

Vartotojas (-a): Light

Sukurta: 2013-05-23 12:16:42

Ach čia istorija iki kaulų smegenų lietuviška. Darbymečiai, mergos na darbininkės lauko suprast... Aistros, Morčius, neišsakytos tiesos, kuklus krikščioniškas merginimas, kuris žinoma baigiasi "vargšės mergaitės" neštumu. O, dar sako lietuviai žmonės kuklūs, klėtim matyt netinka šitas posakis ir apytamsėm patalpom. Tolimesnis siužetas aiškus tėvas užmuš sūnų dėl merginos. Tėvas išsigąs to ką padarė ir kris nuo infarkto. Liudvelė nusižudys- virvė arba skandinsis?
Dar neaišku, bet virvė lietuviškiau nei Vytis ir Cepelinai. Anūkas- Sūnus sužinos visą tiesą ir eis žudytis 25 years Later...

TELIKS Pridėti Pagaminta Lietuvoje. Jeigu šitą Folkloro pavyzdį ekranizuos reiks pridėt Vytauto vandens reklamą... Veikėjai kartais elgiasi, kaip trenkti žemaičiai, vaikinas dėl merginos smūgio užtaiso jai vaiką ir išeina į armiją. Kur logika, kur protas? Čia tragikomedija, išversk užsieniečui ir tas, tik stebėtus, kaip dar gyvų lietuvių likę.

Vartotojas (-a): Vasara7

Sukurta: 2013-05-21 20:52:52

labai įdomu

Vartotojas (-a): giedrex26

Sukurta: 2013-05-21 16:48:33

...čia tikras gyvenimas verda...labai įdomu, kaip toliau bus...