← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/68568

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Leditamsa

Sukurta: 2013-04-30 11:55:59

Geras kūrinys. Dievas leido žmogui rinktis nesikišdamas į jo pasirinkimą. Kartais žmogus likęs vienas, o dar blogiau neišgirstas nors kalbėjas pasirenka bilietą į vieną pusę iškurios negrįžtama. Mintys apie mirtį man nesvetimos. Jos lydi kai atrodo kad nėra išeities. Bet dabar aš turiu angeliuką laikanti mane šioj žemėje. Kai atrodo kad nebėra vilties pagalvoji apie jį ir atrodo šviesiau pasidaro, kad ir koke tamsa supa tave.

Vartotojas (-a): Vasara7

Sukurta: 2013-04-30 10:11:35

beje, kalbėjausi šia tema su keliais kunigais.Diebvas atleidžia šią nuodėmę, kaip ir visas kitas.Tad nesmerkime , o padėkime, jei turime tokią galimybę.Bendrauju su daug sergančiųjų, plaikau juos , tiksliau jas morališkai, karatis finansiškai, nes jos labai sunkiai gyvena.

Vartotojas (-a): Vasara7

Sukurta: 2013-04-30 10:09:33

Dažnai tai depresijos pasekmę.Tai liga žudikė.Pažinojau ne vieną protingą žmogų, kuris nevartojo nei alchogolio, nei narkotikų, mokė kitus džiaugtis gyvenimu, bet liga juos įveikė.
Dar vienas pažįstamas vakar pasakojo, kaip jis girdi balsus liepiančius šokt jam , atsiet su parašiutu, o iš tikro pro 5 aukšto langą.Tik sidabrinio kryželio suspaudimas, o gal kažkokia aukštesnė jėga jį sulaikė.
Negalime smerkti nei vieno išėjusio tokiu būdu.Ir sakyti, kad tai nepateisinama.Visur yra išimtys.

Vartotojas (-a): Žalvarnė

Sukurta: 2013-04-30 09:26:44

Tikriausiai daug tiesos yra posakyje ,,Nebijokime priešų, bijokime abejingų". Be galo liūdna, kai regis, normalūs, geri žmonės sako ,, Tik nesikišk, nematyk, nes gali pats nukentėti." Taip ir skuba bėga visi pro šalį, o į bėdą patekęs žmogus lieka vienas...
Pritariu bemaž visoms autoriaus pateiktoms mintims. Baisiausia, kad nuvertinamos dvasinės, moralinės vertybės, ypač per televiziją aukštinama materiali gerovė, iškeliama kvaila tuštybė, žvaigždėmis vadinamos toli gražu to visai nevertos žmogiškos būtybės, gaila į jas žiūrėti, o kiek jaunimo trokšta būti į jas panašūs... Sunku suprasti, kodėl visa tai taip propaguojama, ko tuo siekiama? Nejau tikrai niekam tai neberūpi...