← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/68142

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Žalvarnė

Sukurta: 2013-04-30 11:00:50

Sukrečiantis...
Ar ne tokiais atvejais kartais, KARTAIS ir savižudybė galima? O sako, nebuvo jokios priežasties....
Štai prie ko veda šiandienos moralė... Nėra Dievo, nėra nuodėmės, nieko nebėra šventa...Komunizmas, ateizmas, socializmas...

Vartotojas (-a): klajūnė

Sukurta: 2013-04-06 23:03:45

tema nebloga, bet... sočiai jau tokių ir literatūroje, ir kine...

Vartotojas (-a): Ražas

Sukurta: 2013-04-06 15:00:49

Neįžvelgiu tekste krikščioniškų dogmų, neįžvelgiu nė purvo. Žmogiška būsena, nesvarbu kaip ją pavadintum: sąžinė, savigrauža, gėlos akimirka, kurioje žmogus tampa atviras pats sau, net ir „sveikojo“ proto visagalybė negalinti panaikinti šios betarpiškos akistatos, sakyčiau, tiesos mirksnio: sąžinės ir sąmonės bendrumo, Nežinios dovanos žmoguje. Mano supratimu, lytiškumas šioje akimirkoje ne pats svarbiausias dėmuo. Pažvelgus į autoriaus asmeninį puslapį, jei tai tiesa, kas jame parašyta, nustebau, rašantysis —vyras, bet tik mirksniui, vėliau — bendrumas su autoriaus mintimis.
Žudynės nėra individo laisvės dėmuo, tikresnis šis veiksmas — savivalei. net ir „aukščiausieji“ tikslai nepateisina šio veiksmo. Man laisvė —visų pirma — atsakomybė.
Autoriui sėkmės.

Vartotojas (-a): Light

Sukurta: 2013-04-06 09:51:41

Gana tą krikščionišką propagandą skleist ir laisvę ribot. Jau nebėra ko purvais apdrabstyt tai karjeros siekianti moteris geriausias taikinys paliko!