← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/62286

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Medis

Sukurta: 2012-04-26 21:21:51

Dėkui, Giedre už pastebėjimus, tas kūrinukas bus skaitomas ,o ne vaidinamas (tam specialiai taip ir parašytas), jis bus skaitomas aktorių Vilniuje ir Kaune birželio mėnesį. Kūrybiškas režisierius perdaro pagal save, palikdamas tik esmę ir t.t. čia tik - griaučiai, medžiaga... :)

Vartotojas (-a): nenumeruojant

Sukurta: 2012-04-26 18:28:13

Muzikiniame fone paukščių balsai > o muzikinį foną ir sudaro paukščių balsai ar papildomi garsiniai elementai?
Kai kur, mano nuomone, yra kiek silpnų vietų (savo saldumu), pvz., „Mažas nematomas paukštelis puikuojasi savo giesmele “; tačiau yra ir gerų, sudominančių (kad po mano minėtos frazės einanrtys sakiniai.
Yra filosofinių elementų.
Lietuviškos kabutės „ (alt + 0132) “ (alt + 0147).
Bet tada man – nė motais buvo valgymas > nemanau, kad brūkšnys čia būtinas. Tokių veitų pasitaikė ir daugiau. Bet čia tėra subjektyvi mano nuomonė :))
Kažin ar tas pats“, o gal...? „ > ne visai suprantu šią vietą.
kepinys, kuris persiduoda iš kartų į kartas > „persiduoda“ keičiu į „yra perduodamas“. Ir greičiau perduodamas ne kepinys, o receptas bei jo gaminimo paslaptys:)
Vietomis taisau skyrybą.
Abėjočiau, ar pasirinkot tinkamą žanrą :) dramoj labai svarbu ryškūs veikėjų charakteriai, konfliktas. O visas pasakojima sgreičiau meditatyvaus pobūdžio: čia svarbu prisiminimai, tam tikri apmąstymai, vaizdai. Dar vienas dalykas — kitas aš yra tas, kuris iš dabarties žvelgia į praeitį, tad svarbus pasakotojo vaidmuo; tuo tarpu dramoje tai nežymu ir nebūdinga.

Vartotojas (-a): klevas

Sukurta: 2012-04-26 14:29:53

Pradžioje labiau patiko Antrasis aš, paskui jie susipynė, keitėsi mintys, darbai... susiliejo į vieną - vietomis svajingą, o kartais labai praktišką, bet abu jie sudaro vienį - Žmogų.

Vartotojas (-a): Laima-L@

Sukurta: 2012-04-26 13:29:42

Čia tiek gilių jausmų, kurie skatina įmint ne vieną mįslę.