← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/60266

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): spika

Sukurta: 2012-01-26 17:13:42

Yra žmonių, kurie tariasi su savimi, kalbasi dalinasi naujienomis. Kaime gyvenantys vyresni dažniausia su savimi kalbasi net garsiai.Tiesiog reikia nusileisti į realų gyvenimą ir mąstyti realiai. Tai neišsipildžiusių svajonių ir minčių pasaulis.Pats tekstas labai jau paprastas, kaip dienoraščio įrašas skirtas asmeniniam naudojimui

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2012-01-26 09:11:09

Nereikėtų kalbėti tokiom abstrakcijom. Tiesioginė priešprieša aš-minia jau įgrisusi. Jeigu jos labai norisi, reikėtų išreikšti subtiliai. Kol kas meninės minties čia nematau - tik asmeninius būgštavimus. O ir klaidų palikta, trūksta ne vieno tarpo.

Anonimas

Sukurta: 2012-01-26 08:52:46

„Žmonės bijopermainų, bijo pokyčių ir jų baimę galima pagrįsti tik vienu žodžiu - nežinomybė“ ??? nepasakyčiau. Daugybė globalinių pokyčių ..be baimės !

Anonimas

Sukurta: 2012-01-26 01:51:13

jeigu mėtinių pakelyje yra žmogeliukų, su kuriais norėtumei pašnekėti, tai viskas yra gerai. tu sveikesnė už kitus ir kitas. jei žmogeliukai vaniliniai, tada blogai. blogai jei jie tave kalbina, o tu neatsakai jiems. tylėti, kai klausia yra nieko gero. jei bendraujate ir aplinkiniai nesuprantu kodėl kalbi cigaretėms, tada taip pat viskas gerai, tu tiesiog nesirenki, su kuo nori, su tuo linksmai sau šnekučiuojiesi.
kai kas gal ne understand tokių dalykų, bet pasakysiu atvirai, tokie dalykai man jau senai tapo kasdienybe. galėčiau ir bet kada pasidalinti su kuo bendrauju aš. ne tik su šunim ir katėm.
man patiko rašinėlis.