← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/59071

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Laukinė Obelis

Sukurta: 2011-11-28 23:57:06

Aktualijos, kurios visus ėda, turbūt ne vienam kyla panašios mintys, vienok, koks tikslas tai pateikti kaip literatūros kūrinį? Kas nauja juo pasakyta? Taip, išsakyta, surašyta, ir tiek, nieko daugiau.
Kai sakiniai ilgi ir juose supinamos tiek autoriaus, tiek veikėjo mintys, reikėtų geriau apgalvoti skyrybą, dažniau vartoti kitus ženklus (brūkšnys, dvitaškis, kabliataškis), nes kablelis nėra visagalis.

Vartotojas (-a): Nemokamas

Sukurta: 2011-11-28 23:35:56

Aktualus epizodas. Manau daugelis žmonių išgyveno tokią minutę, kokią aprašei. Pradžia visai užkabina, nors ir dažniausiai tingiu skaityti prozos kūrinukus. Gal viskas kiek mažokai įvilkta, gal reiktų kiek paslapties, bet dabartinė forma irgi nebado akių - lengviau išsigryninti mintį. Tačiau trūksta kelių esminių momentų. Kodėl Matas nusprendė, kad kalta žiniasklaida, jeigu jis tik tepė sumuštinį ir žudė sekundes iki sviesto suminkštėjimo? Įdomu būtų Mato mintys, kaip jos siejasi su aplinka. Dar trūko jungties tarp sakinio apie amerikietį ir jau artėjančios išvados (...pro langą. O juk viską lemia). O šiaip tai patiko, paprasta ir aktualu :)