← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/58483

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): kristyan

Sukurta: 2011-11-04 19:50:25

Pradžios sakinys ir pabaigos sakiniai - nei į tvorą, nei į mietą. "Keleivis ištiesė ranką, bet aš dvejodama ilgai žvelgiau į ją." - kas yra pasakotojas? Vyras ar moteris? Iki šio sakinio galvojau, kad moteris. "Tada leisk man vadintis tavo rudeniu," - ar tas žmogus skaito mintis ir žino, ką moteris prieš tai mąstė? Vėliau pasakojimas supainiotas taip, kad peršasi išvada, jog nevykusiai bandyta personifikuoti gyvenimą. Yra visokių klaidų.

Vartotojas (-a): Laukinė Obelis

Sukurta: 2011-11-03 23:25:55

Na, galima pagalvoti, kad autorė taip pasipiktino konkurso tema, jog nutarė imti ir pasišaipyti. Užmačia gera, bet... Vienais atvejais pajuokavimas mus kilsteli į viršų, kitais - tik atskleidžia mūsų bejėgiškumą. Šį kartą, deja, viskas linksta prie antrojo varianto.

Na, o pamiršus anekdotus, turiu pasakyti, kad tekstas mane patraukė, skaičiau įsitempusi. Yra mistikos, yra labai lyriškų elementų. Bet ne viskas man susidėliojo į savo vietas. Kelis kartus sukirbėjo mitis, kad autorė bandė pernelyg eksperimentuoti ir pati šiek tiek susipainiojo. Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė.

Anonimas

Sukurta: 2011-11-01 18:31:20

Skrido dvi varnos. Viena į dešinę, kita - oranžinė.

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2011-11-06 19:04:15

Prie ir po brūkšnio būtini tarpai. Būtinai tai įsiminkit.

Man šis tekstas buvo panašus į meilės atėjimo nupasakojimą vaizdžiau. Ir kažkodėl skaitant galvoj šmėstelėjo Širvio žodžiai: „Neklauskit meilės vado -/ Jai tūkstančiai vardų“.

Paskutinį sakinį nedvejodama ištrinčiau. Pirmąjį taip pat. Tekstui visiškai nieko neduodantis rėmas.