← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/53139

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): lietum

Sukurta: 2011-03-08 23:23:04

Oooo šis darbas man pasirodė puikus, tačiau pasigedau vedimo į priekį, tai buvo tarsi ankstesnio teksto pakartojimas :) Bet suvokiu, kad poezijoje sudėtinga vesti į priekį, tad tikėkimės prozininkai ves :)

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2011-03-06 11:38:58

kvinta rašo rašo ir nekreipia dėmesio, kad eilėraštis ir negalėjo būti labai išjaustas, juk visgi rašytas pagal kitą tekstą. Ir, turiu pripažinti, man labai patiko. Išties - tarsi visi prieš tai buvę tekstai čionai sutilpo.
Pabaiga man labai patiko. Tokia stipri ir... Gerai.
Kiek baugoka, kad iš šito teksto neišplauktų labai panašus į prieš tai buvusį ir kad nevažinėtume visi kačiukų likusiuose tekstuose :) Bet, tikiu, žaidėjai susitvarkys.

Vartotojas (-a): Laukinė Obelis

Sukurta: 2011-03-05 13:13:33

Toks gana banguojantis - vietomis labai stiprus, o kai kur praskysta.
Bet eilėraštis papasakoja visą istoriją ir atspindi visus ankstesnius žaidimo kūrinius.

Labai patiko ši eilutė: "Ir mintys juodos pakabintos karo."

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2011-03-05 09:33:27

Idealus grafomanijos pavyzdys. rodos jūs rašote kalbą eiliuotai - rimuodamas, pačią paprasčiausią šnekamąją kalbą bet kokį naują turinį, be jokio nuoseklumo, o tik paprasčiausiai, kas į mintį impulsyviai plūstelėjo, tą ir reikšdamas kiekvienoje eilutėje - be jokių ryšiu tarp tų eilučių, t.y. rašote visiškai neturėdamas ketinimo išreikšti ir išplėtoti kokios nors konkrečios minties, jausmo, ar parašyti nuosekliai kokio nors įvykio - su veiksmo vystymu ir atomazga, sakykim, baladės žanre teksto.
Iš šio teksto išmetus bet kurį posmelį, bendras teksto turinys ir niekas jame nesikeistų. Galima ir tris posmeliu, o galima ir du, o galima dar kokius penkis prikurti ir prilipdyti - Tekstas bus, toksai pat. nu dabar, 8 posmai visiškai tuščio kalbėjimo ir apie nieką.
Pirmas posmas - ir iš karto, nė viena eilutė neveda į kitą. ( jei per pilnatį košmarai, tai ne košmarai kankina - o tam tikra mėnulio fazė.) bet šiaip tai kalbu apie logiką - apie minties dinamiką, eilėraštis jūsų prigalvotas labai. (beje - ko dabar tą kačiuką patėškėte ant asfalto - ir tai turi reikšti košmarą. Žinokite gyvenimo realijos šiurpesnės - benamiai ir kačiukus ir šuniukus valgo - kai neturi ko valgyti...)
blogai prirašėte šiame tekste kurį publikuojate - grafomanija, ir ne daugiau.