← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/52679

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): spika

Sukurta: 2011-02-17 22:35:24

Išjaustas, skaudus, gyvas kalbėjimas.Patinka man Jūsų eilės

Anonimas

Sukurta: 2011-02-17 18:59:03

kimiai, aišku nesirimuoja su likimu nė per kur :) kaip ir guolį su pasikorė, tad kuo pakeisti kimiai ir pasikorė autorį turėtų rasti. Tai tiek blogų naujienų. Gal atmintis kažkur prapuolė ar nupuolė, bet gerai įžvelgiu banalumo ribas, kurių autorė išvengia ir ta pirma strofa tik truputį raišuoja. Emociškai gerai. Guolis po langu ar po dangum, nėra svarbu, vis vien saukaitytiškas tas guolis, kita vertus, kodėl neatsiremti į gerą autorių? Juozapava žino, kad ir daugiau saukaitytiškų vietų yra, bet jos gerai įsipina į šios autorės vidų, todėl manęs neerzina. Ir šnabždėkite savo pusrytinius šnabždėjimus, tai nėra tuščias užsiėmimas. Oras į gabalus, kodįl ne? Žinoma, taip, padangių pašalas taip, net ašara ir akimirką randa puikią, švarią dermę. Man patinka juozapava.

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2011-02-17 17:45:17

nieko nesupratau, tik naktys jei laukinės - tai geros. (nors kas ką turi omenyje, po šiuo žodžio sąvoka, vėl yra momentas...)
čia gražu: "Kitai nakčiai, kitai laukinei" ---- jei dar ir naktyje miego būsenoje būtai ne laisvas, o ir ten reiktų laikytis šviesoforo taisyklių, nu tai jau menams Lietuvoje – tikras Kapiec... reiškia kapai.
Tiktai laukinės naktys turi būti - laisvos ir laisvas, (šiaip ir kuriant žmogaus ta smegenų pusė kuri aktyvi miego būsenoje, jei kūryba tikra, ji suaktyvėja, kaip ir naktyje-miege yra aktyvi)

eilėraštis man nejoks, bet melodingas, tačiau nejoks.