← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/51049

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): spika

Sukurta: 2010-12-24 23:10:08

Patiko ir nekreipkit į tą kvintą dėmesio, tegul geriau savo kūrinius nagrinėja giliau ir paieško sliekų. Priglaudžiu.

Anonimas

Sukurta: 2010-12-24 14:22:16

"vėsŪs " ;) Gražiai sužaidei. Ypač užskaitau pabaigą. Išties juk sunkiausia tinkamai padėti tašką, bet čia jis gražiai padėtas.

Na, o į Kvintos klausymą drįsčiau atsakyti, jog nebūtina kaip ataskaitoje visko konkrečiai įvardinti, juk nepradėsim rašyti vardų ir pavardžių. Pavyzdžiui D. Razausko eilėse, dainose, bent mano akimis, dažniausiai taip pat nėra įvardijama kam, apie ką ir kas tai, kaip pavyzdį galiu nurodyti dainą/ eilėraštį "Rauda". Juk skaitydami patys atsirenkame ar tai mums ar kažkam kitam tinka (gal tarkim šiuo atveju tau pačiam atrodo, kad gyvenimas tikrai per trumpas, o gal jis buvo per trumpas kitam, kurio nebėra) - reikia skaityti ir mąstyti, nes eilėraštis tėra kelio pradžia.

P.s. - "kalną kuprotą" - ši vieta tai man su kai kuo nelabai geru asocijuojasi :D Buvo toks filmas, tai dabar šis žodžių junginys man sugadintas atrodo ir tarkim tavo eiliaus nepuošia, nes iškart kyla to filmo asociacijos...

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2010-12-24 13:49:11

kam jis per trumpas? ir kieno čia gyvenimas aprašomas? nors nepavadinsi kad toje kalboje yra gyvenimas, bet pasakyta yra, kad jis per trumpas kažkoks kažkieno gyvenimas - kam jis per trumpas.