← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/51012

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Gulnara Abukė

Sukurta: 2010-12-22 22:40:08

Labai džiaugiaus, kad supratot mano mintį :)

Vartotojas (-a): Virgutė

Sukurta: 2010-12-22 21:33:37

man labai patiko .Tikrai, kartais reikia tiek nedaug[tik trupucio vilties].Labai prasmingas eilerastis,trumputis ,bet aiskus.

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2010-12-22 21:26:37

Čia labai daug, ne kartais, o visada - dangaus reikia; jo reikia visada. (bet kadangi jis yra visada, o dėmesį sutelki - fokusuoji į jį, tik retkarčiais, gali pagalvoti, arba - gali pasirodyti, kad dangaus reikia tik kartais, bet jo reikia visada; tik tik kartais į jį pažiūri - dėmesį fokusuoji į jį..) pažiūrėkite filmą (psichologiniu atžvilgiu fokusuodama dėmesį, į tą detalę, kiek reikia dangaus žmogui virš galvos, ir kokia tai vertybė, jie tai svarbu) pavadinimas filmo: "INSTINKTAS". Jis mokslininkas, apsigyvenęs su šimpanzėmis kurios jį priėmė į savo šeimą. (geras aktorius vaidina, bet kokiu atveju, jei filmas nepatiks, bus smagus aktorinio darbo pažiūrėjimas; aktorius Entonis Hopkinsas) (režisieriaus (Jon Turteltaub))

Apie eilėraštį - tai čia jo nelabai. Šiaip mintelės ir jos daug kur jau pasakytos. Baltakio man atrodo, nors negaliu tvirtinti, kad tikrai, bet yra toks eilėraštis kuriame kalbama, (...Kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko, nebent duonos kąsnio, lašelio vandens ir t.t.) Bet ten tai eilėraštis, o čia ne. (mintelės pavalkiotos, sudėliotos gražiai, bet tuščiai, lėkštai - gal į dienoraštinį jei jums jos prasmingos viduje, šiuo metu taip jaučiatės, o dangaus, jo reikia visiems, ir duonos, kurios ne kartais reikia, tai ir ne toks jau asmeniškas - lyg ir prasmingas. Bet man kaip tekstas poezijos - nuvalkiotos mintelės poezijoje.)

Vartotojas (-a): Žiogas

Sukurta: 2010-12-22 20:47:08

per trumpas eilėraštis šitiekai pakartojimų. o kas lieka - vien klišės.
nors kitą vertus, kartais reikia tik tiek.