← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/48321

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2010-09-22 22:17:14

tekėjimas tikėjime su V. priekaištais :(

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2010-09-22 19:47:56

Taip, pritariu Tikram Dearniui. Tai jau greičiau novelių romanas ar apysaka. Ir pritariu dėl gyvos, vaizdžios kalbos. Pamenu, kažkada kabinėjausi prie šio darbo, kažkuo nepatenkinta buvau, bet dabar man jis atrodo puikus. Jautrus, tačiau tas jautrumas neperžengia ribos, už kurios jau taptų neskoningu. Smagu, kad dalis tarsi išbaigta: pradžia, dėstymas, pabaiga. Rėmai suteikia tvirtumo ir pačiai ištraukai, ir skaitytojui. Norisi dar.
Jei gerai pamenu, kažkada man užkliuvo V. žinutės. Bet dabar tas grubumas atrodo tinkamas. Kaip sakant, laiku ir vietoj. Atsvara tam jautriam paprastumui.

Na, tiesiog puikus darbas.

Beje, pastebėjau klaidelę: atsidusdama, o ne "atsidūsdama", nes atsidusti (ištaisiau). Ir geriau vartoti "gydytojas", o ne "daktaras", nes gydytojas yra asmuo, kuris gydo, o daktaras - jau mokslo laipsnis.
Dar raidelės supainiotos gale, ištaisiau.

Vartotojas (-a): Tikras Dearnis

Sukurta: 2010-09-22 01:34:58

Vertas praleisto laiko (skaitant) kūrinys. Žinai, novelėje paliko įspūdį svarbi ir puikiai perteikta tema, parašyta gyva vaizdžia kalba.
O dabar vienas pastebėjimas: regis šis kūrinys nėra novelė: spėju iš pavadinimo. Greičiau gal tai novelių romanas arba apysaka. Tiksliau - kūrinio fragmentas.