← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/48177

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2010-09-18 18:03:11

Visiškai palaikau Rykštės nuomonę. Dedant tokiais gabaliukais gausis šnipštas. Nesuprantu Autorės optimizmo viwenu atsikvėpimu parašyti romaną, jo nekoregavus. Netikiu, kad kam nors pasulyje yra tai pavykę.

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2010-09-17 22:23:44

Nesutinku su Psichonautu dėl pradžios. Rašytojas turi tokią laisvę, kad savo darbą pradedu kaip tik nori. Ir įvairesnės pradžios daug įdomiau.

O ką galiu pasakyti apie darbą? PER TRUMPA IŠTRAUKA. Autorės žodžiai "Tiek tespėjau šiandien" kelia šiurpą. Nejau "romano" parašėt tik tiek ir iškart kėlėt į žolę? O kur nusistovėjimas, kažkokia seka..? Neužtenka vien idėjos ir vienos pastraipos, kad jau galėtum publikuoti. O jei taip niekada ir nebaigsit? Liks kabot internete tos dalys (jei tik bus daugiau). Ne ne, taip tikrai negalima.

Jei nekelsit didesnių dalių, romano publikavimas čia bus nelabai vertingas. Po pastraipą dėti tikrai negalima. Rašykit, auginkit darbą, o kai bus bent įpusėtas, tuomet publikuokit. Romanas - tai ne juokas. Ne vieną puslapį teks parašyti. Be to, gal net ne romanas gausis, o kokia novelė ar apsakymas.
Tad palinkėsiu neskubėti ir gerai susimąstyti, ar verta šitaip elgtis.

Vartotojas (-a): Tikras Dearnis

Sukurta: 2010-09-17 22:04:18

Pradžia normali, tačiau apie patį kūrinį sunku ką nors aiškiau pasakyti. Lauksiu kitos dalies.

Anonimas

Sukurta: 2010-09-17 18:50:12

O esate girdėjus apie tokį dalyką kaip įžanga, o po tik dėstymas? Nes dabar iš karto įšokame į dėstymą žodžiu "nors", o kas buvo prieš tai (jeigu buvo), neaišku.
Jeigu tai buvo tęsinys, tada atsiprašau, bet jeigu tai buvo romano pradžia, tada neatsiprašau, nes tikrai nei vienas rašytojas žodžiu "nors" savo romano nepradeda.
P.S. Pasirinkta sudėtinga tema. Ar tikrai žinote, kad sugebėsite išrutulioti įvykius toliau, o nenumestite po kelių mėnesių šį darbą kaip nebeįdomų?

Vartotojas (-a): netobula

Sukurta: 2010-09-17 18:10:12

Sunkokai skaitoma. Lauksim tęsinio.

Vartotojas (-a): barbė

Sukurta: 2010-09-17 16:59:41

Tiek tespėjau šiandien. Sumanymas didelis, tad viskas eis gabaliukais... Būkite kantrūs laukdami tęsinio.
Su pagarba.