← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/47953

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2010-09-14 12:55:38

PUikus kūrinys, per vaikišką pasaulio supratimą sugebantis kalbėti apie siaubingą laikmetį, jaučiu, kad ateityje ir apie šeimos tragediją. labai tikroviškas tas vaikų "šaudymasis". Prisimenu, kad ir mes taip darydavom. Ačiū, Autoriui ir lieku laukti kitų dalių. Tiesa, dviejose vietose (mano nuomone) galima įžvelgti šiokius tokius trūkumus.
"...mokyklon eidavome slėpdamiesi pakampėse, medžiodami, natūraliai visa tai priimdami, lyg suvokiant,..." man tas suvokiant lyg stringa. NOrėtųsi suderintų laikų.
"...Nusukdavau akis šalin, žiūrėdavau tolyn, į saulę, jei jos neslėpdavo tiršti debesų masyvai, apguldavę Paryžiaus stogus ..." O jei jei debesų masyvai neslėpdavo saulės, ar tuomet herojus akių nenusukdavo? manau, kad šis sakinys prašosi patikslinimo.

Vartotojas (-a): Avoir

Sukurta: 2010-09-13 00:59:19

Dar kartą įrodei, kad esi prasta komentatorė. Kamiu aš net nesu skaitęs :).
O keista, nes pati rašyti, atrodo, šiek tiek sugebi.
Bet tu komentuok, jei nori žeminti pati save, kuomet žmogus tavęs paprašo. Sakau: man tavo komentarai nei naudingi, nei įdomūs. Ne dėl negatyvumo mano teksto atžvilgiu, o todėl, kad tu nieko NEIŠMANAI apie tekstą. Tik apie rašybą, skyrybąą, ir, na, kažką apie skambėjimą-neskambėjimą.

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2010-09-12 20:03:52

Mielas Avoir, jūsų prašymas išklausytas, tačiau nebus patenkintas, o įžeidimą nurysiu kaip vynuogės sėklą :) Mano teisė ir, netgi drįsčiau pasakyti, pareiga yra skaitytų jūsų, kaip visų kitų žolės prozininkų, tekstus ir juos komentuoti.

Kai tiesioginė kalba baigiasi tašku, autoriaus žodžius būtina rašyti iš didžiosios raidės. Būčiau to nepaminėjusi, tačiau atrodo, kad nežinote, arba pamiršote, nes tai buvo, atrodo, trijose vietose.

Sakiniai ilgi ir kai kur atrodo dirbtinai sudėti. Atrodo, kad netgi bandoma mėgdžioti to pačio Kamiu stilių.
Tema - puiki. Kaip esu minėjusi, rašote puikiai, valdote žodį. O kai turi talentą, belieka nesipūsti ir neiškelti savęs per aukštai :)

Vartotojas (-a): Beprotybė

Sukurta: 2010-09-10 23:28:43

Perskaičiau. Galiu pasakyt tik vieną, rašant taip, kaip autorius, reikia būt velniškai apsiskaičiusiam ir turėt ne menką įgytą žinių bagažą. Laisvas kaip rašantysis.

Vartotojas (-a): semema

Sukurta: 2010-09-10 22:45:46

Na , taip , labai savitas stilius, ir tema skaudi amžina, rašote puikiai , tik nepykit , jei jums duoda kažkokių patarimų, pasinaudokit arba ne ....... ir tai tik jūsų teksto labui. Sėkmės.

Vartotojas (-a): Avoir

Sukurta: 2010-09-10 22:06:15

Labas. Daugiau nebekomentuok mano tekstų, gerai? :) To paties prašau ir mRykštės, nees judviejų "komentarai" nuolatos spindi amžių išmintimi, kuria, atleiskite, nė kiek nepasitikiu, nes temokate krapštytis detalėse. jei jau neperkandate elementariausio sakinio, o sudėtingesnis - pareikalauja pusės valandos, kol pagaunate mintį, tai sėdėkite palinkusios ties Coelho filosofiniais traktatais, bet ne čia :)