← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/47775

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2010-09-07 17:50:37

"Paštą atnešęs seniokas Tregoras ne visai suprato šio užrašo," - ne visai suprato ŠĮ užrašĄ;
"Kai jie čia atkeliavo, paplūdimiu, jau buvo galima saugiai vaikščioti smėliu." - tas "paplūdimiu" čia labai ne vietoje atrodo;
" Stebėtojai didžiai nustebo pastebėję tą senieną, palengva virstančia nauju ir išvaizdžiu laivu, " - ar ne per daug to pačio žodžio darinių? Ir trūksta nosinės: virstančią.

Tekstas neišplėtotas ir tirai per siauras. Kaip mėgsta rašyti Kaimynas, neįtikinot. Nereikėjo paminėti skyrybų su žmona priežasties, nes ji labai neįtikinama. Na, kas gi mestų vyrą vien dėl to, kad jis nepraleidžia sekmadienių namuose. Čia tas pats, kas mesti vyrą, nes jis žvejot anksti rytais važiuoja. Pats tekstas toks vietomis ištemptas, išties užsižaista su detalėmis, o vietomis per staigus. Pabaiga per greitam o paskutinė pastraipa nelabai limpa prie viso teksto. Lyg ir apibendrinimas, tačiau per greitas ir dirbtinis.
Tekstas rašytas seniai, todėl tikiu, kad kada nors prie jo grįšit ir tvarkysit :)

Vartotojas (-a): Liusija

Sukurta: 2010-09-06 22:53:31

Siužetas tiktų naujai daliai "Karibų piratams" :) šiaip pats kūrinys mane sudomino, viskas skambėjo gan tikroviškai, ir pabaigoje pasimatė ta plonytė riba tarp tikrovės ir fantastikos. Labai patiko

Anonimas

Sukurta: 2010-09-06 17:17:37

"Nors beveik niekas ir nesidomėjo šio žmogaus keistais poelgiais, tačiau senis spėjo apaugti legendomis" POelgius čia keisčiau į pomėgius. manau šis žodis tiksliau apibūdintų Telverio silpnybę jūrai.
"Pirmas į tai atkreipė laiškanešys, radęs ant durų prismeigtą lapelį" trūksta (dėmesio).
Yra ir nelogiškumų. Laiškininkas dėl dingusio "Senio" pavojų paskelbė tik po savaitės. tarkim per tą laiką namas buvo apiplėštas, tačiau sudegintas būti negalėjo niekaip, nes tai tiktrai negalėjo praeiti be policijos įsikišimo. Na, o ir kaimynai negalėjo to nežinoti. Taliau Jūs rašote, kad praėjus aštuonioms dienoms po senio dingimo daugb kas jį jau pamiršo. Taip būti negali. Aštuonios dienos šitokiai įvykių eigai yra žymiai per trumpas laiko tarpas. O dar kaimelyje sklaidančios legendos. Neįtikinot manęs šiuo darba, gerbiamas Autoriau. Tekste per daug užsižeista smulkmenomis, siužetas trūkčioja.

Vartotojas (-a): kaip lietus

Sukurta: 2010-09-06 00:06:32

Cha, Skrajojantis Olandas ;)