← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/47712

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Laũmele

Sukurta: 2010-09-04 07:34:32

...prasisuko pasakaitės procentinis skaičiavimas ir nusprendžiau, kad Jūs tur būt irgi tas procento procentas...:)...pagavo matematiniai išvedžiojimai :)

Anonimas

Sukurta: 2010-09-04 03:52:06

Pasaka nėra tiesa, bet užuomina joje protingą žmogų priverčia susimąstyti.

"liaudis" - moteriškos giminės.

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2010-09-04 17:59:36

"Gurkšnojau aš savo alutį, žiūrėjau pro langelį į darbo liaudį, zujantį šaligatviais ir pamažu ėmiau gainioti pačias įvairiausias mintis." - zujančią, nes, kaip rašė daliuteisk, liaudis - moteriškos giminės daiktavardis. Reikalingas kablelis po "šaligatviais", nes jei jau išskiriat išplėstinį pažyminį, tai reikia išskirti iš abiejų pusių;
"...„prie durų nebudi ir toms dvejoms valandėlėms su raktais kišenėje išeina pasišnekučiuoti su kolega Viktoru iš Bibliotekos." - dviems, o ne dvejoms. Pastarasis variantas naudojamas su žodžiais, neturinčiais vienaskaitos, pavyzdžiui: durys, kelnės.
Atsisakyčiau daugtaškio gale, nes sukelia netvirtumo įspūdį. O paskutinis sakinys, mano galva, turi būti taiklus ir tvirtas. Beje, jei jau apie paskutinį sakinį, tai atsisakyčiau ir antros jo dalies, kuri prasideda po "ir".

Puikiai išvedžiotas tekstas, kur ir veikėjai, nors ir keliais žodžiais, bet puikiai išryškinami, ir istorija sudominanti.
Spaudžiu rekomendaciją, nes tekstas išties puikus.

Vartotojas (-a): Albus Frenulum

Sukurta: 2010-09-04 20:24:00

Ačiū už atsiliepimus, kurie yra tokio stiliaus, kad po jų galvoji kaip geriau parašyti, o ne atsiranda noras numoti ranka ir spjauti į viską.