← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/47578

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Manęs čia nėra

Sukurta: 2014-10-10 00:15:02

na, visai nieko. paskaičiau pradžią ir pabaigą. nes pradžioj nesulaukiau veiksmo. o pabaigą paskaičiau norėdama įsitikinti, kad kūrinys nėra vien žaidimas virtuoziška rašysena. pabaiga suintrigavo, labai patiko. skaityčiau dabar ir vidurį, bet negaliu, privalau pamiegoti. sėkmės.

Anonimas

Sukurta: 2010-10-24 12:47:46

Man buvo įdomu, tačiau nuvargino ilgi, griozdiški sakiniai. Kaip antai šis: "Ten, kur žengdavo Nemirusysis, nuvysdavo žolė, medžiai nudžiūdavo, kai pūvančios rankos paliesdavo medžių kamienus, upeliai išdžiūdavo, kai brisdavo per vandenį." Jei būtų mano valia, dar dirbčiau prie pačios teksto formos, kad tekstas leistųsi sklandžiau skaitomas.
Pati fabula gana tipinė, tačiau turi ir savitų elementų.
Norėtųsi subtilesnio negyvėlio aprašymo. Tos krentančios mėsos kažkaip primityviai... Nors gal čia tik man, kaip merginai, kliuvo tos šlykštybės.
Jei būtų antra dalis, skaityčiau.

Anonimas

Sukurta: 2010-09-01 10:39:24

Pagyrimai bus pabaigoje, o dabar pradėsiu nuo to kas mano nuomone stringa."..., stirna, pakeldama galvą ir dairydamasi aplinkui, rupšnojo žolę. Stirna sukluso ir dingo miške..." Reiktų kaip nos tos vienos stirnos atsisakyti. Na kad ir jungiant abu sakinius į vieną.
"... pasitelkdamas mėnulio galias susilieti su žeme ir tokių būdų apgauti priešus." Tikriaussiai turėtų būti (tokiu būdu).
Kiek kwistokaaaa, kad medžioklė vyko naktį ir dar dalyvaujant kunigui.
"Negyvieji: maži, raudoni, mėnesienoje žibėjo geležiniai dantys, kojos buvo kablio formos, rankos su kabliukais, turėjo vieną šnervę ir taškuotą liežuvį." labai jau neaišku kokios iš tiesų buvo tos kojos ir rankos. Dar neaiškiau kokiu būdu pasakotojas sužinojo(juk buvo tamsu) kad tie padarai turėjo vieną šnervę, ir dar labiau neįtikėtina, kad galėjo įžiūrėti net tai, kad taškuoti jų liežuviai.
Labai daug opasikartojimų, kalbėjimo apie tą patį ir vos ne tais pačiais žodžiais. Tekstas reikalingas didelio valymo, gryninimo. Toks, koks dabar čia pateiktas tinka tik vaikams gazdinti. Nepykit, bet prie teksto dar tikrai reikia padirbėti.

Vartotojas (-a): spika

Sukurta: 2010-08-31 22:37:37

Įdomiai sugalvota ir gerai parašyta, bet man toks jausmas, kad kažką labai panašaus jau mačiau ar skaičiau, tik vardai kitokie ir veiksmų eiga kitokia. Tik mintis panaši, bet gal tai mano fantazijos vaisius, gal man tik taip atrodo.Kaip fantastika – įtikinama.

Vartotojas (-a): titanas

Sukurta: 2010-08-31 22:22:26

nesutinu. Scenarijus amerikieskiams siaubiakams, bet ne penas lietuviskiams protams.

Vartotojas (-a): Tikras Dearnis

Sukurta: 2010-08-31 22:13:43

Tikrai geras ir veiksmo kupinas kūrinys. Parašyta mano supratimu pakankamai raštingai, paprastai, nors tema iš esmės nėra superšviežia. Tačiau idėja perteikta patraukliai. Atrodo, kad kūrinys gali turėti tęsinį. Seniai skaičiau tokį sklandų darbą fantastikos skyrelyje. Rekomenduoju.

Vartotojas (-a): klajūnė

Sukurta: 2010-08-31 21:39:26

kietai