← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/45202

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Barabas

Sukurta: 2010-06-19 22:34:15

bla bla bla bla
vis apie tą patį

kas norit rietis marš į diskusijas
ten prašom
čia tik apie kūrinį

Anonimas

Sukurta: 2010-06-17 11:44:16

Gaila, bet iš tuščio į kiaurą. Kalbu ne apie šią dalį, bet apskritai. Manau, tai kaltas ne kas kitas, o taisyklių (rašymo) nebuvimas. Kūrinį negalima kiekviena dalimi rašyti tarsi iš naujo. Nereikia tiek daug veikęjų. Kam jie, jei yra tik tam, kad būtų? Nepaveikūs ir silpni. Geriau trys, bet charakteringi ir stiprūs, nei begalė ,,permatomų,, ir tuo pat metu nematomų. Trūksta intrigos. Sitiacijos pažiūrėjimo iš kito kampo. Originalumo. Taip norėtųsi, kad būtų kuo mažiau buitiškumo ir pasiduota fantazijai...juk čia žaidimas...čia - džiazas...čia nevaržoma kūrybinė tėkmė...tai..?
Tikiu, labai tikiu, kad šis žaidimas išties bus didžiulė praktika kitiems kartams.:) Bet kuriuo atveju sveikinu visus su tuo noru žaisti:)

Anonimas

Sukurta: 2010-06-16 22:13:15

Nereeeeeiktų rietis kas kaip teeeeeen buvo praeityje. ŠTaai dabaar, kaiMeeeeergina dar kartą parsuras pas pusbrolius ar kur ten, kartu su daktariuku, juk galima ten sureeeegzti tokią inrigą, kad visi išsižios. JUkgiminaičiai gali būti dviveidžiais. Taigi gali išeiti net siaubiakas. taigi nesmerkit kol dar ne galas.

Vartotojas (-a): Enėjo duktė

Sukurta: 2010-06-16 15:40:05

Čia ne puolimas, o klaidų taisymas :) Loginių klaidų.
(O kad kambariokės namie, buvo minėta ankstesnėse dalyse, mat jos ketino drauge su Dovile tą vakarą pasibūti plius vėliau Dovilė minėjo, kad nenori grįžti pas kambariokes, ar kažkaip panašiai)

Vartotojas (-a): Liepa

Sukurta: 2010-06-16 15:09:52

Ankstus SEKMADIENIO rytas. BENDRABUTIS. Bendrabučiuose dažniausiai gyvena studentai, atvykę iš kitų miestų, kaimų, rajonų ir pan. Kur jie būna savaitgaliais? Pas mamytes ir tėtukus, ar ne? Visai logiška, kad kambariokių galėjo nebūti. Raktus pamiršti taip pat įmanoma, todėl teks grįžti jų pasiimti. Dėl svetimo žmogaus vedimosi pas save, tai nematau tokiame istorijos posūkyje nieko blogo, - daugelis pažinčių taip prasideda ir sėkmingai tęsiasi daug metų :) Manau, nereikėtų vienas kito pulti, mes juk nelenktyniaujame, kas geriau parašys savo dalį, o visų pirma bandome sukurti bendrą darbą. Taigi - gyvenkime draugiškai :)

Vartotojas (-a): lietum

Sukurta: 2010-06-16 11:51:31

Jau juokinga darosi, bet kad ir kaip būtų, tai tiesa, kad istorija apie nieką :D
Bet tai labai gera praktika sekančiam žaidimui :)
Ir labai tikiuosi, kad jis bus vykęs, o rašytojai labiau klausysis vienas kito ir mokysis iš ankstesnių klaidų! :)

Vartotojas (-a): Enėjo duktė

Sukurta: 2010-06-16 11:25:02

na, kadangi tai jau ankstus rytas, o klubai apie 5h tikrai užsidaro, tai, manau, kambariokės šiaip ar taip jau turėjo būti namuose :D bet neesmė.
o visa istorija išties - apie nieką :D

Vartotojas (-a): spika

Sukurta: 2010-06-16 11:24:48

Ši dalis man nieko naujo neatskleidė, tik daugiau maišaties ir netikslumų.Dėl tų raktų.Juk ten dar buvo kambariokės, tai gal visos vienu raktu dalinosi, slėpdamos po kilimėliu? Ir tai ne. Kad ir šiuolaikiška, bet svetimą žmogų pirmą minutę vestis pas save...Nežinau, viskas kažkaip susiprastino.Lauksiu toliau kas bus.O norėtųsi intrigėlių, kad sujudintų širdelę, kad spėliotum, kas ten bus toliau...

Vartotojas (-a): Enėjo duktė

Sukurta: 2010-06-16 00:43:59

Na, bet koks nepažįstamas gali turėti piktų kėslų. Net ir žavus - tuo labiau žavus! Patariu autorei nesielgti taip, kaip veikėja :D
Beje, bendrabuty turėjo būti kambariokės, nes nieks vienviečių, deja, neduoda... Plius jos jau buvo minėtos. Tad realiai raktų grįžti nebuvo būtina. Bet gerai, kad grįžta, nes grįžta ir pas senuosius veikėjus tuo pačiu :)

Vartotojas (-a): lietum

Sukurta: 2010-06-16 00:28:40

Dievaži, jūsų kai kurių mintys "garbanotos" dėl tos kavos kvietimo :D
juk mergina jauna, vaikinas gražus, padėjo jai atsikelti, elgėsi maloniai, lauke šalta, tai kodėl gi nepakvietus arbatos draugiškai? :D juk neužsiminta, kad jis turi kažkokių piktų kėslų ar yra maniakas :D