← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/42499

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2010-04-02 14:58:56

Nepriekaištingai puikus tekstas.
Rekomenduoju.

Anonimas

Sukurta: 2010-04-01 23:52:32

Viskas tarsi gerai, bet kažko trūksta, kas paveiktų. Perskaičiau ir likau tik perskaičiusi. Nesukėlio jokių emocijų. Be abejo, gal čia tik man taip. Gal, kad ateina asociacijos tiek su vienais, tiek su kitais kūriniais... Bet kuriuo atveju, taip, kūrinys visai neblogas, bet šį kartą pasigedau vaizduotės skvarbesnio šlamesio, kurį Jūs turite.
Yra keletas gramatinių ir stiliaus klaidelių, bet jos labai lengvai ištaisomos:)

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2010-04-01 23:36:18

Oi, šitą mielai kelčiau iš moksleivių skyriaus į Prozą. Yra keletas stiliaus klaidelių, bet viskas lengvai ištaisoma. Darbas man tikrai patiko. Lengvai persiskaitė, bet kažką paliko. ne visiškai pajutau tą lagerio nuotaiką, tačiau gal tai ir gerai - nevaizuoti to gyvenimo taip, kaip vaizduoja kiti. Savitumas. Labai patiko mazgų motyvas, pradedantis ir užbaigiantis tekstą. Ir tekstas pasvirusiu šriftu puikiai įsilieja į visą darbą. Tik kiek keisčiau (rekomenduočiau keisti) paskutinį intarpą. Manau, nereikia paaiškinimo, kas atsitiko tėvams. Intarpuose atrodo, kad veikėjas yra mažas berniukas, o likusiame tekste - vaikinas ar jau vyras. Tad nužudžius tėvus jo negalėjo atvežti tiesiai į lagerį, dingsta dar nemažai metų. Siūlyčiau tą dalį pakeisti dar kokiu vaikystės atsiminimu. Puikus kontrastas tada gaunasi.
Džaiugiuosi šiuo tekstu. Paprašykit moderatorių, kad perkeltų į Prozą - jis to tikrai vertas. Tada galbūt ir daugiau žmonių jį perskaitys. O kol kas džiaugiuosi ir spaudžiu \"Rekomnduoju\" žodelį.
Sėkmės :)

Anonimas

Sukurta: 2010-04-06 19:15:17

Tikrai geras darbas. Tiesa, gal ne visai tikroviškas. Vokiečiai su kaliniais elgdavosi žiauriau. nelabai įsivaizduoju, kaip galima medžio nuolaužs persiverti sau širdį. Na, o štai sąryšis sumazgais, - super liuks.