← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/40219

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Enėjo duktė

Sukurta: 2010-02-04 23:42:33

Ačiū, Rykste :) Man labai nepatinka daug vartoti \"vaikinas\", \"mergina\", matyt, todėl ir prikraunu per daug vardų :D Bet tai niekada nevėlu sutvarkyti ;) Ačiū, kad skaitote ;)

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2010-02-04 23:39:13

Nesu skaičiusi ankstesnių dalių, bet po šios, manau, perskaitysiu. Lengvai skaitomas tekstas, bet pro akis tiesiog nepraslysta. Kai kur sakiniai kiek sudėtingoki, todėl reikia perksiatyti antrąkart. Nežinau, gerai tai ar blogai. Ir dar užkliuvo labai dažnas vardų vartojimas. Juk galima juos pakeisti įvardžiais ar daiktavardžiais (vaikinas, mergina). Pritarčiau ir Piligrimo siūlomai pataisai.
O visuma patiko. Ir idėja nepasirodė kažkur matyta, kažkur girdėta. Šaunu :)

Anonimas

Sukurta: 2010-02-04 22:03:16

Geras žodis kabutėse :D :D

Vartotojas (-a): Enėjo duktė

Sukurta: 2010-02-04 16:03:18

noriu pabrėžti, kad aš nededu SKYRIAIS šio romano, o tik dalelytėmis. Skyrių sudaro bent penkios tokios dalelytės, gal ir daugiau. Ir šis gabaliukas nėra skyriaus pabaiga. Kad tau pritrūko, tai čia jau \"lomkės\" gal :DD

Anonimas

Sukurta: 2010-02-04 15:10:31

Šią dalį visgi dar reikėjo truputį pabrandinti.

Esmė, jog skaityti tekstą kompiuteryje ir knygoje ar tiesiog atspausdintą - tarsi nepalyginami dalykai. Knyga/ popierius teikia daug privalumų - gali iškarto rankose turėti didesnės apimties kūrinį ir pabaigęs ar pavargęs, tiesiog pasižymėti ir kitą kartą pradėti nuo ten kur pabaigei... Čia tenka viską trumpinti, kad vienu prisėdimu skaitytojas galėtų perskaityti ir nepervargtų, tačiau per trumpa ištrauka tiesiog nespėja sukelti reikiamų emocijų... Šiuo atveju man deja taip ir yra, nors atrodo apimtis nelabai kuo skiriasi nuo kitų ištraukų, bet kažkaip tik įsivažiavęs staiga sustojau ir - nieko. Gal tiesiog šiai daliai skyriai daug mažiau dėmesio, o gal viskas per greit ar per trumpai... Manyčiau jei būtum nepasidavusi mūsų, skaitytojų, įgeidžiams, kuo greičiau gauti tęsinį, ir šią ištraukėlę pateiktum su šiokiu tokiu praplėtimu, garantuoju, jog efektas būtų ryškesnis.

Dar viena tokia kvailoka pastaba, galvojant, jog pats nemoku be klaidų rašyti, tai sakinio \"gurkšnį karšto vandens skonio arbatos\" stilius. Tiesiog man atrodo, kad geriau skambėtų \"karštos, vandens skonio arbatos\", bet čia jau viskas labai subjektyvu, kaip ir visas mano komentaras :D

Tiesiog man reikia daugiau, o ne tik užkandos :D :D