← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/34626

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): CureLT

Sukurta: 2009-07-15 12:08:02

Hmm... hmm... kažkoks didelis kratinys. Kaip moksleivių kūrybai - gana neblogas, nes pirmosios rašymo užuomazgos teikia viltį. Tik genijai sugeba iš pirmo karto parašyti kažką nuostabaus ir be priekaištų, kitiems - viskas ateina per praktiką ir įgūdžius.

Blogai, nes pradžioje tarsi kūri intrigą, bandai įtraukti skaitytoją į siužetą, o paskui - pernelyg staigiai prieini prie moters. Ji figūruoja trumpai. Ir dingsta. Apsakymo pabaigoje apskritai neaišku, kam buvo bandoma kurti intrigą, kai galėjo būti tiesiog nuoseklus pasakojimas apie vizijas (atsiminimus, sapnus).

Žodžiu, noras ir sugebėjimas rašyti yra, tačiau turinį reikia dar labai stipriai tobulinti.

Vartotojas (-a): Shila

Sukurta: 2009-07-14 22:56:32

Taip, jis susijęs su Aja. :) Visi darbai yra rašomi pagal mano darbą „Lietaus sala. Dumblių kvapas“, šiuose darbuose aprašomos visos ten minėtos nimfos. Atsiprašau dėl klavesino, bet pamaniau, kad fortepijonas čia visai netiktų, o vartoti norėjau klavišinį instrumentą.

Anonimas

Sukurta: 2009-07-14 22:47:44

Na va, kaip tau smagiai einasi prozoje. Šaunuolė.

Jei jau kalbama apie Filirą, galvoje turima Graikija. Tačiau kažin ar kada joje buvo populiarus klavesinas. Labiau styginiai, pučiamieji. Bet kadangi tai pasaka, tai turbūt leistina ir kažkiek alogizmų.
Paskutinis sakinys šiam kūriniui netinka. Jis čia lyg iš „Ajos“ priklydęs.